Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia vizeaza o crestere de 15 % in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unor declaratii ale domnului Ioan Popa, Directorul General al Transavia, facute cotidianului local Unirea, in ultimii 7 ani, Transavia a investit peste 60 de milioane de euro.

Ioan Popa a adaugat: Am reusit, dupa 5 ani de activitate de la preluarea Avicola Brasov, sa o retehnologizam, sa o restructuram si sa o modernizam, si sa implementam aici principiile noastre de lucru, astfel incat acum si aceasta societate functioneaza la parametri similari cu Alba.

Potrivit afirmatiilor domnului Popa, va continua dezvoltarea capacitatilor de productie, inclusiv cresterea terenurilor luate in exploatare. Piata interna continua sa fie principala noastra zona de desfacere.

Consumatorii romani opteaza din ce in ce mai mult pentru carnea de pui in alimentatie si cauta produse de calitate, realizate in conditii de siguranta alimentara deplina, iar noi ne-am asumat misiunea de a aduce pe piata doar astfel de produse.

ªi extinderea la nivel international face parte din obiectivele Transavia, de aceea ne vom axa pe valorificarea fiecarei oportunitati de acest fel. Rezultatele nu au intarziat sa apara, deoarece in 2011, ponderea exportului in cifra de afaceri a Grupului Transavia a fost de cca 10%, iar in 2012 estimam o crestere pana la 12-15 la suta, a afirmat oficialul Transavia.

Amintim ca Transavia este prezenta pe piata internationala prin exporturi in tari din Comunitatea Europeana (printre care Franta si Marea Britanie), Africa si Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsa cu titlul de furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...