Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia vizeaza o crestere de 15 % in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unor declaratii ale domnului Ioan Popa, Directorul General al Transavia, facute cotidianului local Unirea, in ultimii 7 ani, Transavia a investit peste 60 de milioane de euro.

Ioan Popa a adaugat: Am reusit, dupa 5 ani de activitate de la preluarea Avicola Brasov, sa o retehnologizam, sa o restructuram si sa o modernizam, si sa implementam aici principiile noastre de lucru, astfel incat acum si aceasta societate functioneaza la parametri similari cu Alba.

Potrivit afirmatiilor domnului Popa, va continua dezvoltarea capacitatilor de productie, inclusiv cresterea terenurilor luate in exploatare. Piata interna continua sa fie principala noastra zona de desfacere.

Consumatorii romani opteaza din ce in ce mai mult pentru carnea de pui in alimentatie si cauta produse de calitate, realizate in conditii de siguranta alimentara deplina, iar noi ne-am asumat misiunea de a aduce pe piata doar astfel de produse.

ªi extinderea la nivel international face parte din obiectivele Transavia, de aceea ne vom axa pe valorificarea fiecarei oportunitati de acest fel. Rezultatele nu au intarziat sa apara, deoarece in 2011, ponderea exportului in cifra de afaceri a Grupului Transavia a fost de cca 10%, iar in 2012 estimam o crestere pana la 12-15 la suta, a afirmat oficialul Transavia.

Amintim ca Transavia este prezenta pe piata internationala prin exporturi in tari din Comunitatea Europeana (printre care Franta si Marea Britanie), Africa si Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsa cu titlul de furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...