Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transavia vizeaza o crestere de 15 % in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unor declaratii ale domnului Ioan Popa, Directorul General al Transavia, facute cotidianului local Unirea, in ultimii 7 ani, Transavia a investit peste 60 de milioane de euro.

Ioan Popa a adaugat: Am reusit, dupa 5 ani de activitate de la preluarea Avicola Brasov, sa o retehnologizam, sa o restructuram si sa o modernizam, si sa implementam aici principiile noastre de lucru, astfel incat acum si aceasta societate functioneaza la parametri similari cu Alba.

Potrivit afirmatiilor domnului Popa, va continua dezvoltarea capacitatilor de productie, inclusiv cresterea terenurilor luate in exploatare. Piata interna continua sa fie principala noastra zona de desfacere.

Consumatorii romani opteaza din ce in ce mai mult pentru carnea de pui in alimentatie si cauta produse de calitate, realizate in conditii de siguranta alimentara deplina, iar noi ne-am asumat misiunea de a aduce pe piata doar astfel de produse.

ªi extinderea la nivel international face parte din obiectivele Transavia, de aceea ne vom axa pe valorificarea fiecarei oportunitati de acest fel. Rezultatele nu au intarziat sa apara, deoarece in 2011, ponderea exportului in cifra de afaceri a Grupului Transavia a fost de cca 10%, iar in 2012 estimam o crestere pana la 12-15 la suta, a afirmat oficialul Transavia.

Amintim ca Transavia este prezenta pe piata internationala prin exporturi in tari din Comunitatea Europeana (printre care Franta si Marea Britanie), Africa si Orientul Apropiat. In 2006, Transavia a fost distinsa cu titlul de furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...