Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transfer nechirurgical de embrioni cu 95 % rată de succes

Autor: Meat MIlkluni, 24 martie, 2014

După trei ani, de la anunțarea premierei, specialiștii companiei spaniole Selleccion Batalle SA au transmis o informare în acre se afirmă că, pentru tehnologia de însămânțare non-chirurgicală pe care au dezvoltat-o, s-a reușit o rată de succes care variază între 80 și 95 % a însămânțărilor cu embrioni a scroafelor de reproducție.

Îmbunătățind tehnologia de însămânțare, cercetătorii firmei spaniole afirmă că, înaintea transferului de embrioni nu este nevoie de niciun tratament preliminar.

Site-ul Pig333 informează că transferul se efectuează după ce materialul seminal este păstrat timp de 24 de ore la o temperatură de 37 C, în recipiente care conțin 30 de embrioni.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...