Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Transformati caldura degajata de la sistemul dumneavoastra de racire in profituri

Autor: Ilie Stoianmarți, 8 octombrie, 2013

Un sistem de Recuperare a Caldurii DK va raceste compresoarele pentru a functiona mai eficient si va ofera apa calda GRATUIT. Acest lucru înseamna facturi mai mici la utilitaþi si mai mulþi bani pentru dumneavoastra.

Recuperarea Caldurii este Activitatea Noastra

Prin recuperarea caldurii de la sistemul dumneavoastra de racire puteti încalzi apa gratis. Recuperarea caldurii este o tehnologie rentabila pentru restaurante, supermarketuri, procesoare alimente si pentru orice activitate care necesita apa calda si utilizeaza refrigerare sau aer conditionat. Recupe­rarea caldurii este domeniul principal de activitate al companiei DK – cele mai eficiente echipamente cu cele mai scazute caderi de presiune din industrie. Inginerii DK au fost primii care au introdus inovatii majore în tehnologia transferului de caldura, inovatii pe care le puteti gasi la toate produsele noastre, inovatii care va pot mari profiturile.

 

Puteti privi cu încredere DK pentru inovatia în tehnologia transferului de caldura acum si în viitor.

 

Sistemul de Recuperarea Caldurii DK
Sistemul DK recupereaza gratuit pierde­rile de e­ner­gie pentru apa calda. Un sistem de racire obisnuit utilizeaza agent frigorific pentru a elimina caldura din zona în care urmeaza sa fie racita, agentul frigorific absoarbe caldura si o transforma în gaz. Fara sistemul de recuperare a caldurii DK, aceasta caldura este disipata în zona înconjuratoare si este irosita. Sistemul DK utilizeaza aceasta ”pierdere” de energie pentru a încalzi apa, prin trecerea agentului frigorific, prin intermediul unui schimbator de caldura cu peretii dubli din jurul rezervorului de stocare a apei, oferindu-va apa calda GRATUIT.

 

Diferenta Proiectata:

 

1.Transfer maxim de caldura cu caderi de presiune minime. Schimbatorul de caldura DK, cu perete dublu, furnizeaza suprafetei transfer de caldura maxim, minimizând, în acelasi timp, caderea de presiune a agentului frigorific.

 

2.Face disponibila o cantitate mare de apa calda. Rezervorul stratificat (apa din partea de sus este cea mai fierbinte) produce recuperarea rapida si transferul de caldura eficient. ªi, pentru ca functioneaza la o temperatura joasa, un rezervor DK este mai putin predispus la curatarea depunerilor, care poate reduce eficienta.

 

Actionare simpla. DK este un dispozitiv ”pasiv” – fara motoare sau pompe. Mai multe domenii de lucru confortabile. Poate reduce problemele ”fierbinti din bucatarie” prin eli­mi­na­rea caldurii generate de condensatorul din zona.

 

Prelungete viata Compresorului. Compre­soa­re­le nu trebuie sa lucreze din greu într-un mediu rece; prin folosirea DK, obtinem mai putin timp de functio­nare a compresorului si a ventilatorului condensatorului. Necesita spatiu minim în zona echipamentului – E compact deoarece încalzeste si stocheaza apa într-o singura unitate.

 

3.Durata de viata lunga. Rezervorul industrial de stocare a apei este captusit cu sticla rezistenta la coroziune si are doi anozi înlocuibili, pentru protectie suplimentara (cinci ani garantie la schimbatorul de caldura si rezervorul de apa, garantate de societatea producatoare).

 

4.Aprobat CE. Îndeplineste toate codurile ne­ce­sare pentru un schimbator de caldura cu perete dublu.

Se potriveste oricarui sistem de racire. Sistemele DK sunt disponibile în unul, doua sau sase modele de circuit. Acest lucru înseamna ca puteti conecta de la unu la sase compresoare folosind diferiti agenti frigorifici la o singura instalatie.

Sistemele DK pot gazdui compresoare de la 1/2 hp la 100 hp sau mai mult. Rezistenta auxi­liara de rezerva este disponibila. Un sistem DK îmbunatateste eficienta – reduce cheltuielile de exploatare a apei sau a condensatoarelor racite cu aer.

Prin furnizarea unei suprafete de condensare suplimentare, un sistem DK îmbunatateste eficienta de refrigerare. Acesta reduce caldura refulata printr-un condensator racit cu aer. Eficienta compresorului creste cu cât temperatura scade. Rezultatul final este dupa racire si prelungeste viata compresorului. Cu condensatorul racit cu apa este necesara mai putina apa rece. Acest lucru înseamna economii duble – reducerea apei/tarifelor de canalizare si reducerea costurilor de încalzire a apei.

Utilizarea subproduselor de carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 14 martie 2018

Pierderile de pe fluxul de procesare al cărnii sunt caracterizate printr-un raport ridicat de deșeuri specifice produsului, ceea ce înseamnă că generarea acestora este inevitabilă. Cantitatea și tipul de deșeuri care constau în principal din reziduurile organice de materii prime procesate nu pot fi modificate, în cazul în care calitatea...

Evoluția pieței echipamentelor de procesare a laptelui, până în 2025
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 7 februarie 2018

Vorbim aproape de fiecare dată despre evoluția produselor alimentare finite și, specific, despre produsele din carne sau despre lactate. Dar, care este evoluția echipamentelor de procesare, în viitorul apropiat și mediu? O cercetare de piață efectuată de compania americană Grand View Research Inc. conturează viitorul acestei...