Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Transparența prețurilor pentru utilajele agricole

Autor: meatmilkjoi, 16 mai, 2019

(Comunicat) În agroindustrie, ca și în alte domenii conexe, echilibrul dintre venituri și cheltuieli poate fi unul strâns, de aceea orice economie este binevenită. TRADUS, platformă globală dedicată autovehiculelor comerciale și echipamentelor noi și rulate, parte din OLX Group, revoluționează modul de tranzacționare din această industrie prin lansarea „Instrumentului de Transparență a Prețurilor”.

 

Inovația tehnologică are la bază folosirea inteligenței artificiale, se aplică tuturor produselor comercializate pe platforma TRADUS și ajută cumpărătorii și vânzătorii din România, dar și din celelalte 45 de piețe în care compania operează,să înțeleagă mai bine prețul real de pe piața globalăa utilajelor grele.

 

Prin Instrumentul de Transparență a Prețurilor, TRADUS ajută utilizatorii, vânzători și cumpărători deopotrivă, să compare prețul unui autovehicul second hand sau al altui echipament dorit cu prețul unor produse similare ale aceluiași brand sau tip. Astfel, aceștia pot avea o imagine de ansamblu asupra produselor pe care le comercializeazăsau doresc să le cumpere, în comparație cu alte autovehicule sau echipamente ale aceluiasi brand sau tip de produs. Instrumentul de Transparență a Prețurilor este o inovație pe piața autovehiculelor comerciale, în care compararea produselor și estimarea valorii corecte a acestora este mai dificilă, față de alte piețe care comercializează alte tipuri de autovehicule utilizate.

 

„TRADUSînseamnă inovațietehnologicăpusăîn slujba utilizatorilor noștri. Misiunea Tradus, prin întreg portofoliul său de servicii, este de a le oferi atât comercianților, cât și cumpărătorilor din toate piețele în care operăm, o oportunitate reală de a găsi cea mai bună ofertă de utilaje greleși autovehicule comerciale. Suntem un partener pentru utilizatorii TRADUS prin experiența unică pe care o oferim, iar acum, și prin Instrumentul de Transparență a Prețurilor, care va simplifica procesul de vânzare – cumpărare.”, declară Spiros Kouloumpis, Business Intelligence Manager TRADUS.

 

În prezent, TRADUS opereazăîn 45 de piețe, printre careși România, și este disponibilăîn 22 de limbi străine. În România, platforma are peste 13.300 de cumpărători activiînregistrați și peste 500 de vânzători. În plus, varianta locală a platformei TRADUS înregistrează lunar aproximativ 180.000 de viziteși 60.000 de utilizatori unici. La nivel global, TRADUS numărăpeste 75.000 de cumpărători și aproximativ 9.500 de comercianți care listează cumulat peste 262.000 de autovehicule comerciale. Mai mult, TRADUS înregistrează aproximativ 600.000 de vizite unice pe lună.

 

Cum funcționează Instrumentul de Transparență a Prețurilor

 

Cu ajutorul Instrumentului de Transparență a Prețurilor TRADUS, utilizatorii pot vedea “Rating-ul de preț” sub prețul cerut al obiectului pe care îl vizualizează. Mai mult, utilizatorii au la dispoziție 3 indicatori diferiți pe baza cărora pot realiza comparația:

 

  1. Rating-ul de preț

 

Evaluarea reală a prețului reprezintă cât de mare sau scăzut este prețul solicitat,comparat cu prețurile cerute de vânzători. TRADUS folosește următoarele ratinguri:

 

  • Prețul excelent
  • Prețul corect
  • Costul prea mare

 

  1. Economiile estimate

 

TRADUS estimează valoarea pe piață a produsului menționat în anunț,bazat pe toate produsele brandului și tipul lor. Economiile estimate arată cât de mare sau mic este prețul produsului pe piață.

 

  1. Valoarea pe piațăTRADUS

 

TRADUS estimează valoarea pe piață al autovehiculului comercial sau echipamentului prezent în anunț. Acesta este calculat folosind Inteligența Artificială avansată. Sute de atribute înrudite cu listarea produsului, prețuri și informații adiționale sunt luate în considerare, utilizând milioanele de listări din trecut și prezent.

 

Pe platforma TRADUS, utilizatorii pot căuta autovehicule comerciale second hand, utiliaje grele sau orice echipament la prețul corect, după brandsau după categoria produselor:  Autovehicule de transport, Autovehicule de fermă și echipament, Autovehicule pentru construcții și echipament, Echipamente de manipulare a materialelor

AFIR și Microsoft au dat startul transformării digitale a agriculturii românești
Autor: meatmilk  /   joi, 24 octombrie 2019

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian CHESNOIU, împreună cu reprezentații Direcției IT din cadrul Agenției, directorul Daniel IFRIM și șeful de serviciu Bogdan TULBURE, au avut mai multe întrevederi cu reprezentanții companiei Microsoft despre rezultatele obținute de Agenție prin utilizarea...

Ventilarea adăposturilor pentru animale în sistem ACNV
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 septembrie 2019

Ventilarea adăposturilor pentru animale este deosebit de importantă în asigurarea bunăstării acestora. Tocmai de aceea, problema este atent și permanent studiată de către specialiști. Unul dintre aceștia, mai precis, expertul în managementul suinelor, John Gadd, de la Universitatea din Dublin, opinează că sistemele de ventilație...