Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Trei tone de carne, confiscate de la Antrfrig!

Autor: Meat MIlkjoi, 5 decembrie, 2013

Trei tone de carne au fost confiscate, miercuri, în urma unui control făcut în depozitul Antrefrig din Capitală, de către poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor.

Acţiunea i-a vizat pe comercianţii de carne din depozitul Antrefrig şi pe clienţii care se aprovizionează de la centrele comerciale Continent Marine şi Piaţa de Gros, la verificări participând peste o sută de poliţişti.

Potrivit unor surse din Poliţie, în urma verficărilor de la Antrefrig au fost confiscate trei tone de carne, au fost întocmite două dosare penale pentru evaziune fiscală şi a fost dată o amendă contravenţională în valoare de 1.000 de lei.

„Activităţile fac parte din acţiunea naţională declanşată de Poliţia Română, la data de 18 noiembrie a.c., pentru prevenirea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu carne, legume, fructe şi obiecte ornamentale. În paralel, se acţionează şi pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul panificaţiei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Poliţiştii au verificat dacă sunt respectate prevederile privind plata TVA intracomunitară, precum şi dacă documentele sunt întocmite corect cu privire la preţul, tipul şi cantitatea mărfurilor transportate.(Mai multe, pe www.realitatea.net)

Se extind controalele de sănătate la importul de porci din SUA și Canada
Autor: Meat MIlk  /   luni, 15 decembrie 2014

În urma deciziei Comisiei Europene luată săptămâna trecută, se extind controalele de sănătate asupra importurilor de porci vii din SUA și Canada, până la 31 octombrie anul viitor (2015) ca urmare a  preocupărilor legate de cazurile numeroase ale virusului diareei porcine epidemice (DPE). În luna iulie, Bruxelles-ul a impus re guli...

Laringotraheita infecțioasă aviară
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 12 decembrie 2014

Laringotraheita infecțioasă aviară (LTI) este o boală infectocontagioasă endemică, care afectează îndeosebi găinile și fazanii, cu evoluție acută, caracterizată clinic prin tulburări respiratorii grave, iar morfopatologic prin leziuni catarale sau hemoragico-necrotice ale mucoasei laringotraheale.   Importanță,...