Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Trendul consumul de substituente de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit foodnavigator.com, tendinta de a consuma produse sanatoase va influenta producatorii de substituente pentru carne, dupa cum arata un raport al companiei de analiza de piata, Mintel Group. Proiectul de cercetare desfasurat in UK si care se refera la piata globala, indica faptul ca 40% dintre consumatori au fost dezamagiti de produsele substituente pentru produsele din carne, deoarece le-au perceput ca fiind fara gust si neplacute.

Ca o concluzie, David Jego, directorul departamentului de inovatie al Mintel, a declarat ca producatorii ar putea sa se foloseasca de aceste rezultate pentru a obtine succes in afacerile lor, focusandu-se pe aspectele legate de placere si sanatate.

Acesta a declarat: Axandu-se pe obtinerea de produse care sa imbunatateasca sanatatea consumatorilor a ajutat la extinderea categoriei si la atragerea atentiei consumatorilor iubitori de carne interesati de produsele sanatoase.

Cargill isi extinde capacitatea mondiala de cereale
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Potrivit site-ului meatpoultry.com, ca raspuns al cererii pietei, Cargill si-a anuntat planurile de a-si extinde unitatea pentru cereale din Minetoba. Unitatea adaposteste efective de grau, canola, ovaz si orz, dupa cum informeaza compania. Extinderea va creste capacitatea de depozitare la 24 500 tone de la 14 500 tone. Reteaua de transport va...

Vesti bune de la aldis
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Conform tabloidului Cancan, Aldis a reusit sa-si plateasca o parte din datorii, firma inregistrand o oarecare crestere. Tabloidul relateaza ca un apropiat al Alinei Naghi i-a adus acesteia o Biblie in miniatura, de la o manastire. In noaptea in care a primit acest dar, Alina Naghi a avut un vis pe care l-a impartasit ulterior celor din jur: in vis...