Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Trichineloza la satu-mare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres)13 persoane dintr-o comuna satmareana au fost internate in spital, dupa ce au consumat in perioada sarbatorilor carne de porc infestata cu trichinella spiralis, informeaza Agerpres.

Opt adulti si cinci copii din Mediesu Aurit au fost internati la Spitalul Judetean Satu Mare, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al spitalului.

Numarul cazurilor de trichineloza din judetul Satu Mare a crescut de cinci ori in decembrie 2011 fata de aceeasi perioada din 2010. Potrivit datelor Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Satu Mare, in decembrie 2011 au fost depistati 30 de porci infestati cu trichinella spiralis, fata de numai sase, in decembrie 2010.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...