Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Trichineloza la satu-mare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres)13 persoane dintr-o comuna satmareana au fost internate in spital, dupa ce au consumat in perioada sarbatorilor carne de porc infestata cu trichinella spiralis, informeaza Agerpres.

Opt adulti si cinci copii din Mediesu Aurit au fost internati la Spitalul Judetean Satu Mare, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al spitalului.

Numarul cazurilor de trichineloza din judetul Satu Mare a crescut de cinci ori in decembrie 2011 fata de aceeasi perioada din 2010. Potrivit datelor Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Satu Mare, in decembrie 2011 au fost depistati 30 de porci infestati cu trichinella spiralis, fata de numai sase, in decembrie 2010.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...