Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Trichineloza la satu-mare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres)13 persoane dintr-o comuna satmareana au fost internate in spital, dupa ce au consumat in perioada sarbatorilor carne de porc infestata cu trichinella spiralis, informeaza Agerpres.

Opt adulti si cinci copii din Mediesu Aurit au fost internati la Spitalul Judetean Satu Mare, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al spitalului.

Numarul cazurilor de trichineloza din judetul Satu Mare a crescut de cinci ori in decembrie 2011 fata de aceeasi perioada din 2010. Potrivit datelor Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Satu Mare, in decembrie 2011 au fost depistati 30 de porci infestati cu trichinella spiralis, fata de numai sase, in decembrie 2010.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...