Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Trichineloza la satu-mare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres)13 persoane dintr-o comuna satmareana au fost internate in spital, dupa ce au consumat in perioada sarbatorilor carne de porc infestata cu trichinella spiralis, informeaza Agerpres.

Opt adulti si cinci copii din Mediesu Aurit au fost internati la Spitalul Judetean Satu Mare, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al spitalului.

Numarul cazurilor de trichineloza din judetul Satu Mare a crescut de cinci ori in decembrie 2011 fata de aceeasi perioada din 2010. Potrivit datelor Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Satu Mare, in decembrie 2011 au fost depistati 30 de porci infestati cu trichinella spiralis, fata de numai sase, in decembrie 2010.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...