Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ts techniek doreste sa devina o companie de nivel global

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul olandez de tehnologie si utilaje destinate procesarii carnii doreste sa se extinda la nivel global. Astfel, pentru a doua oara in acest an, compania si-a modificat strategia de dezvoltare, odata cu deschiderea in orasul Pijnacker din Olanda a uei noi capacitati.

Unitatea nou inaugurata va ingloba mai multe divizii insarcinate cu crearea de noi concepte privind brandingul produselor, crearea de noi tehnologii in domeniul procesarii si congelarii carnii.

Tom Rozendaal, directorul de vanzari al TST, a declarat pentru FoodNews.com ca se urmareste dinamizarea vanzarilor prin deschiderea de noi capacitati atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii, dorindu-se atingerea unui nivel global al afacerii.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...