Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ts techniek doreste sa devina o companie de nivel global

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul olandez de tehnologie si utilaje destinate procesarii carnii doreste sa se extinda la nivel global. Astfel, pentru a doua oara in acest an, compania si-a modificat strategia de dezvoltare, odata cu deschiderea in orasul Pijnacker din Olanda a uei noi capacitati.

Unitatea nou inaugurata va ingloba mai multe divizii insarcinate cu crearea de noi concepte privind brandingul produselor, crearea de noi tehnologii in domeniul procesarii si congelarii carnii.

Tom Rozendaal, directorul de vanzari al TST, a declarat pentru FoodNews.com ca se urmareste dinamizarea vanzarilor prin deschiderea de noi capacitati atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii, dorindu-se atingerea unui nivel global al afacerii.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...