Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ts techniek doreste sa devina o companie de nivel global

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul olandez de tehnologie si utilaje destinate procesarii carnii doreste sa se extinda la nivel global. Astfel, pentru a doua oara in acest an, compania si-a modificat strategia de dezvoltare, odata cu deschiderea in orasul Pijnacker din Olanda a uei noi capacitati.

Unitatea nou inaugurata va ingloba mai multe divizii insarcinate cu crearea de noi concepte privind brandingul produselor, crearea de noi tehnologii in domeniul procesarii si congelarii carnii.

Tom Rozendaal, directorul de vanzari al TST, a declarat pentru FoodNews.com ca se urmareste dinamizarea vanzarilor prin deschiderea de noi capacitati atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii, dorindu-se atingerea unui nivel global al afacerii.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...