Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tudor Neculoiu-Sergiana: Industria are mari probleme cu forța de muncă

Autor: meatmilkvineri, 3 noiembrie, 2017

După o participare de succes la ediția din acest an a târgului Indagra Food, și după ce a fost gazda vizitei de documentare pe care delegația internațională care a participat la Congresul UECVB care s-a desfășurat recent la București, și care a vizitat unitatea de producție de la Poiana Mărului, compania Sergiana se pregătește de sărbătorirea Anului Nou.

 

Prezent la Romexpo, domnul Tudor Neculoiu a declarat pentru revista Meat.Milk. că anul 2017 va fi terminat cu o creștere consistentă, după ce, la finalul anului 2016 a înregistrat o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro.

 

Însă, potrivit domnului Neculoiu, Sergiana, care este unul dintre liderii incontestabili ai calității produselor, la fel ca multe alte companii din România, întâmpină o mare problemă:

 

”Suferim din cauza forței de muncă. Nu găsim muncitori specializați, bine pregătiți, este o criză care, nu doar pe noi, ci și pe celelalte firme, nu știu cum o putem depăși. Deși avem cereri, nu putem crește producția pentru că nu am personal!”

 

Cu toate acestea, noul an va fi întâmpinat la Sergiana cu bucurie. Mai mult decât atât, Sergiana Center va găzdui ca la fiecare final de an o mare petrecere despre care organizatorii afirmă:

 

”Va fi din nou un super show de o noapte, va fi din nou un adevărat festin, va fi Revelionul Revelioanelor la Sergiana Center! Din nou. Bucătarii se întrec în propunerile pentru meniul care va înnobila noaptea, iar somelierii îi pândesc ca să aleagă vinurile şi băuturile care vor scânteia în pahare. Trupele care vor da tonul petrecerii sunt repartizate pe saloane, recitalul nopţii e stabilit, la fel şi protagoniştii spectacolului folcloric, iar toţi cei implicaţi simt că a început numărătoarea inversă pentru Revelionul Revelioanelor! Urmăriţi-ne pe facebook şi veţi fi la curent cu tot ce e legat de Revelionul Revelioanelor. La Sergiana Center!”

 

(În ilustrația de deschidere, instantaneu din timpul vizitei de documentare efectuată de participanții la una dintre edițiile conferinței internaționale Meat & Milk, cu domnul Tudor Neculoiu oferind detalii despre fluxul de producție.)

Hai la picnic! Idei istețe de la Safir pentru o masă la iarbă verde
Autor: meatmilk  /   luni, 11 iunie 2018

(Comunicat) Ieșirea la picnic cu familia și cei mai buni prieteni este una dintre cele mai bune modalități de petrecere a timpului liber în sezonul cald. Iată ce bunătăți să pui în coș pentru următoarea ieșire la iarbă verde, rapid de pregătit și ușor de servit, pe placul tuturor.   ”Fomică?”, brandul de preparate...

Danone aduce experiența VR în magazinele Mega Image din București
Autor: meatmilk  /   joi, 31 mai 2018

(Comunicat) Danone a lansat campania promoțională ”Aruncă un ochi. Rămâi pentru experiență”, un proiect pilot derulat în lanțul de supermarketuri Mega Image din București, prin care le oferă consumatorilor experiențe VR direct în magazin.   Consumatorii pot vedea, chiar la raft, cu ajutorul realității virtuale,...