Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tudor Neculoiu-Sergiana: Industria are mari probleme cu forța de muncă

Autor: meatmilkvineri, 3 noiembrie, 2017

După o participare de succes la ediția din acest an a târgului Indagra Food, și după ce a fost gazda vizitei de documentare pe care delegația internațională care a participat la Congresul UECVB care s-a desfășurat recent la București, și care a vizitat unitatea de producție de la Poiana Mărului, compania Sergiana se pregătește de sărbătorirea Anului Nou.

 

Prezent la Romexpo, domnul Tudor Neculoiu a declarat pentru revista Meat.Milk. că anul 2017 va fi terminat cu o creștere consistentă, după ce, la finalul anului 2016 a înregistrat o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro.

 

Însă, potrivit domnului Neculoiu, Sergiana, care este unul dintre liderii incontestabili ai calității produselor, la fel ca multe alte companii din România, întâmpină o mare problemă:

 

”Suferim din cauza forței de muncă. Nu găsim muncitori specializați, bine pregătiți, este o criză care, nu doar pe noi, ci și pe celelalte firme, nu știu cum o putem depăși. Deși avem cereri, nu putem crește producția pentru că nu am personal!”

 

Cu toate acestea, noul an va fi întâmpinat la Sergiana cu bucurie. Mai mult decât atât, Sergiana Center va găzdui ca la fiecare final de an o mare petrecere despre care organizatorii afirmă:

 

”Va fi din nou un super show de o noapte, va fi din nou un adevărat festin, va fi Revelionul Revelioanelor la Sergiana Center! Din nou. Bucătarii se întrec în propunerile pentru meniul care va înnobila noaptea, iar somelierii îi pândesc ca să aleagă vinurile şi băuturile care vor scânteia în pahare. Trupele care vor da tonul petrecerii sunt repartizate pe saloane, recitalul nopţii e stabilit, la fel şi protagoniştii spectacolului folcloric, iar toţi cei implicaţi simt că a început numărătoarea inversă pentru Revelionul Revelioanelor! Urmăriţi-ne pe facebook şi veţi fi la curent cu tot ce e legat de Revelionul Revelioanelor. La Sergiana Center!”

 

(În ilustrația de deschidere, instantaneu din timpul vizitei de documentare efectuată de participanții la una dintre edițiile conferinței internaționale Meat & Milk, cu domnul Tudor Neculoiu oferind detalii despre fluxul de producție.)

Succes deosebit al companiei Doripesco la Berlin, urmează Dubai!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

(Comunicat) In perioada 19 - 28 ianuarie 2018 produsele companiei Doripesco au fost prezentate in cadrul celei de a 83-a editii a expozitiei internationale „Saptamana Verde”, Berlin, Germania.   Acest eveniment este dedicat agriculturii, horticulturii si industriei alimentare. In cadrul lui se reunesc anual zeci de mii de...

GobalMeatNews: Avi-Top va investi 6 milioane de euro în modernizare
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

Referindu-se la Industria de procesare a cărnii din România, publicația de circulație internațională GlobalMeatNews evidențiază activitatea companiei Avi-Top, aceea care intenționează să investească 6 milioane de euro pentru a-și moderniza capacitatea de producție, urmând să-și crească semnificativ veniturile.   În...