Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tulcea, 16-18 septembrie – targ de produse traditionale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din Piata Civica, tulcenii vor putea cumpara produse traditionale aduse din zona bran Moeciu, Marginimea Sibiului, Arges, Galati, Maramures, Bihor sau Vama Buzaului.

Targul dureaza trei zile oferind, pe langa produsele din carne predominante, leacuri stramosesti din Apuseni sau delicioase deserturi covasnene.

Vizitatorii se vor delecta cu sortimente din carne de porc, gasca, pui, oaie, vita, lipsite de conservanti si condimentate natural, cu marar, chimen, busuioc, patrunjel. (TS)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...