Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tulcea, 16-18 septembrie – targ de produse traditionale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Din Piata Civica, tulcenii vor putea cumpara produse traditionale aduse din zona bran Moeciu, Marginimea Sibiului, Arges, Galati, Maramures, Bihor sau Vama Buzaului.

Targul dureaza trei zile oferind, pe langa produsele din carne predominante, leacuri stramosesti din Apuseni sau delicioase deserturi covasnene.

Vizitatorii se vor delecta cu sortimente din carne de porc, gasca, pui, oaie, vita, lipsite de conservanti si condimentate natural, cu marar, chimen, busuioc, patrunjel. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...