Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tulcea: delfini morti, gasiti in plasele pescarilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisariatul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (RBDD) a identificat cinci exemplare de delfini morti in timpul primei actiuni de control pe Marea Neagra din acest an, informeaza Agerpres.

In urma acestui control, am tras concluzia ca, prin folosirea uneltelor de pescuit fixe in Marea Neagra, se afecteaza fondul piscicol prin capturarea de puiet de sturion – in special setcile de scrumbie distrug puietul de sturion, acesta incurcandu-se in plasele cu ochiul mic, iar cele cu ochiul de plasa mare distrug specii protejate si interzise capturarii, se arata in comunicatul de presa remis de Comisariatul RBDD.

In timpul actiunii au fost confiscate 15 ohane (unelte pentru capturarea sturionilor – n.r.), precum si sase setci, in uneltele de pescuit aflandu-se scrumbie si pastrugi, 28 de exemplare de pastrugi fiind in stare vie care au fost eliberate in mediul natural.

Potrivit comunicatului de presa semnat de prim-comisarul Costel Ifrim, in urma actiunii s-au intocmit sesizari penale pe numele a doua persoane din localitatea Sfantul Gheorghe, iar uneltele de pescuit au fost confiscate.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...