Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tulcea: seminar de informare pentru axa 4 din pop

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pe 23 februarie, la sala Kogalniceanu a CJ Tulcea, Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP, din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a prezentat impreuna cu reprezentantul CE, John GRIVE de la Unitatea FarNet primul seminar de informare pentru AXA 4 din POP – Dezvoltarea Durabila a Zonelor Pescaresti.

La acest eveniment au participat aproximativ 65 de persoane din partea CJ Tulcea si Prefecturii Tulcea, ARBDD, a Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Mediului, reprezentanti ai administratiilor publice locale din judetele Braila si Galati, precum si un numar considerabil de reprezentanti ai societatii civile si ai sectorului privat.

Obiectivul principal al seminarului a fost informarea corecta privind masurile si activitatile aferente Axei 4, precum si calendarul de implementare al acestei axe pentru anul 2010. De asemenea, o importanta deosebita a fost acordata prezentarii modalitatilor concrete de sprijinire a grupurilor parteneriale locale (GL-uri) interesate in dezvoltarea si implementarea unor strategii integrate de dezvoltare locala in zonele pescaresti.

Seria acestor seminarii continua la Constanta in data de 24.02.2010 si Craiova, in data de 26.02.2010.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...