Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tulcea: seminar de informare pentru axa 4 din pop

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pe 23 februarie, la sala Kogalniceanu a CJ Tulcea, Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP, din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a prezentat impreuna cu reprezentantul CE, John GRIVE de la Unitatea FarNet primul seminar de informare pentru AXA 4 din POP – Dezvoltarea Durabila a Zonelor Pescaresti.

La acest eveniment au participat aproximativ 65 de persoane din partea CJ Tulcea si Prefecturii Tulcea, ARBDD, a Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Mediului, reprezentanti ai administratiilor publice locale din judetele Braila si Galati, precum si un numar considerabil de reprezentanti ai societatii civile si ai sectorului privat.

Obiectivul principal al seminarului a fost informarea corecta privind masurile si activitatile aferente Axei 4, precum si calendarul de implementare al acestei axe pentru anul 2010. De asemenea, o importanta deosebita a fost acordata prezentarii modalitatilor concrete de sprijinire a grupurilor parteneriale locale (GL-uri) interesate in dezvoltarea si implementarea unor strategii integrate de dezvoltare locala in zonele pescaresti.

Seria acestor seminarii continua la Constanta in data de 24.02.2010 si Craiova, in data de 26.02.2010.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...