Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tulcea: seminar de informare pentru axa 4 din pop

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pe 23 februarie, la sala Kogalniceanu a CJ Tulcea, Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP, din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a prezentat impreuna cu reprezentantul CE, John GRIVE de la Unitatea FarNet primul seminar de informare pentru AXA 4 din POP – Dezvoltarea Durabila a Zonelor Pescaresti.

La acest eveniment au participat aproximativ 65 de persoane din partea CJ Tulcea si Prefecturii Tulcea, ARBDD, a Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Mediului, reprezentanti ai administratiilor publice locale din judetele Braila si Galati, precum si un numar considerabil de reprezentanti ai societatii civile si ai sectorului privat.

Obiectivul principal al seminarului a fost informarea corecta privind masurile si activitatile aferente Axei 4, precum si calendarul de implementare al acestei axe pentru anul 2010. De asemenea, o importanta deosebita a fost acordata prezentarii modalitatilor concrete de sprijinire a grupurilor parteneriale locale (GL-uri) interesate in dezvoltarea si implementarea unor strategii integrate de dezvoltare locala in zonele pescaresti.

Seria acestor seminarii continua la Constanta in data de 24.02.2010 si Craiova, in data de 26.02.2010.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...