Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

tunurile de pe sosele se muta in cotet

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform cotidianului National, dupa ce firmele de asfaltari si-au facut plinul, a venit vremea si baietilor destepti din agricultura. Companiile din acest sector vor primi de la Guvern 185 de milioane de euro pentru bunastarea porcilor si a pasarilor.

Guvernul isi argumenteaza marinimia dand vina pe UE, potrivit careia trebuie indeplinite normele europene privind bunastarea acestor animale.

Conform Executivului, banii vor ajunge la producatorii agricoli care sunt persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale, persoane juridice si grupuri de producatori.
In realitate, birocratia foarte stufoasa ii va indeparta pe cei mai multi producatori de la masa cu bucate guvernamentale, ramanand ca baietii destepti din agricultura sa ia, ca si in alte domenii (asfaltari, borduri, parcari etc) caimacul acestor fonduri.

Deocamdata nu se stie care sunt firmele carora le vor fi dedicati fara numar banii de la Guvern, dar s-au aratat deja doritori.

Ajutoarele de stat sunt folosite de crescatori pentru imbunatatirea conditiilor de crestere a animalelor. Crescatorii primesc apoi inapoi banii de la stat. , a spus presedintele Patronatului Carnii de Porc, Gheorghe Caruz.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...