Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

tunurile de pe sosele se muta in cotet

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform cotidianului National, dupa ce firmele de asfaltari si-au facut plinul, a venit vremea si baietilor destepti din agricultura. Companiile din acest sector vor primi de la Guvern 185 de milioane de euro pentru bunastarea porcilor si a pasarilor.

Guvernul isi argumenteaza marinimia dand vina pe UE, potrivit careia trebuie indeplinite normele europene privind bunastarea acestor animale.

Conform Executivului, banii vor ajunge la producatorii agricoli care sunt persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale, persoane juridice si grupuri de producatori.
In realitate, birocratia foarte stufoasa ii va indeparta pe cei mai multi producatori de la masa cu bucate guvernamentale, ramanand ca baietii destepti din agricultura sa ia, ca si in alte domenii (asfaltari, borduri, parcari etc) caimacul acestor fonduri.

Deocamdata nu se stie care sunt firmele carora le vor fi dedicati fara numar banii de la Guvern, dar s-au aratat deja doritori.

Ajutoarele de stat sunt folosite de crescatori pentru imbunatatirea conditiilor de crestere a animalelor. Crescatorii primesc apoi inapoi banii de la stat. , a spus presedintele Patronatului Carnii de Porc, Gheorghe Caruz.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...