Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

tunurile de pe sosele se muta in cotet

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform cotidianului National, dupa ce firmele de asfaltari si-au facut plinul, a venit vremea si baietilor destepti din agricultura. Companiile din acest sector vor primi de la Guvern 185 de milioane de euro pentru bunastarea porcilor si a pasarilor.

Guvernul isi argumenteaza marinimia dand vina pe UE, potrivit careia trebuie indeplinite normele europene privind bunastarea acestor animale.

Conform Executivului, banii vor ajunge la producatorii agricoli care sunt persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale, persoane juridice si grupuri de producatori.
In realitate, birocratia foarte stufoasa ii va indeparta pe cei mai multi producatori de la masa cu bucate guvernamentale, ramanand ca baietii destepti din agricultura sa ia, ca si in alte domenii (asfaltari, borduri, parcari etc) caimacul acestor fonduri.

Deocamdata nu se stie care sunt firmele carora le vor fi dedicati fara numar banii de la Guvern, dar s-au aratat deja doritori.

Ajutoarele de stat sunt folosite de crescatori pentru imbunatatirea conditiilor de crestere a animalelor. Crescatorii primesc apoi inapoi banii de la stat. , a spus presedintele Patronatului Carnii de Porc, Gheorghe Caruz.

Directorul general AFIR a participat la Ziua Recoltei, eveniment organizat la Slatina
Autor: meatmilk  /   luni, 15 octombrie 2018

(Comunicat) Directorul general AFIR, Adrian CHESNOIU, alături de președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii din Camera Deputaților, Alexandru STĂNESCU, a participat la „Ziua Recoltei”, eveniment organizat de Direcția Agricolă a județului Olt în municipiul Slatina.   „Ziua...

C.C. a pus în discuție publică preluarea Betty Ice de către Unilever
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice angajamentele propuse de Unilever South Central Europe SA pentru a elimina îngrijorările de natură concurențială în contextul preluării companiei Betty Ice.   Grupul Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate...