Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Turcanu este interesat sa vinda carne de oaie in iordania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu, vrea sa duca carnea de oaie in Iordania, scrie www.amosnews.ro. El a spus ca a discutat la Ambasada Iordaniei din Romania despre o posibila relatie comerciala intre Romania si Iordania, respectiv Botosani si Iordania. Concret, deputatul, care este el insusi crescator de oi, vrea ca judetul Botosani sa furnizeze direct Iordaniei carne de oaie, cea mai consumata din acesta tara.

„Am discutat la Ambasada Iordaniei si cred ca vom avea o intalnire cu Federatia Crescatorilor de Ovine si cu o delegatie a ambasadei Iordaniei in judetul Botosani pentru a lega o relatie comerciala intre Iordania si tara noastra, implicit judetul Botosani, pentru a deveni o piata de achizitie, de livrare foarte mare pentru carnea de oaie, pentru ca Iordania consuma foarte multa carne de oaie si platesc foarte bine. Atunci incercam sa eliminam firmele care cumpara de la noi la un pret si vind dublu in Iordania „, a spus Turcanu.

De asemenea, el sustine ca a doreste o colaborare in domeniul agricol si cu China. In acest sens, el a purtat discutii cu presedintele CJ Hunedoara, tot crescator de oi, si cu Ambasada Chinei urmand sa se intalneasca si cu un mare investitor de la granita cu Mongolia.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...