Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Turcanu este interesat sa vinda carne de oaie in iordania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu, vrea sa duca carnea de oaie in Iordania, scrie www.amosnews.ro. El a spus ca a discutat la Ambasada Iordaniei din Romania despre o posibila relatie comerciala intre Romania si Iordania, respectiv Botosani si Iordania. Concret, deputatul, care este el insusi crescator de oi, vrea ca judetul Botosani sa furnizeze direct Iordaniei carne de oaie, cea mai consumata din acesta tara.

„Am discutat la Ambasada Iordaniei si cred ca vom avea o intalnire cu Federatia Crescatorilor de Ovine si cu o delegatie a ambasadei Iordaniei in judetul Botosani pentru a lega o relatie comerciala intre Iordania si tara noastra, implicit judetul Botosani, pentru a deveni o piata de achizitie, de livrare foarte mare pentru carnea de oaie, pentru ca Iordania consuma foarte multa carne de oaie si platesc foarte bine. Atunci incercam sa eliminam firmele care cumpara de la noi la un pret si vind dublu in Iordania „, a spus Turcanu.

De asemenea, el sustine ca a doreste o colaborare in domeniul agricol si cu China. In acest sens, el a purtat discutii cu presedintele CJ Hunedoara, tot crescator de oi, si cu Ambasada Chinei urmand sa se intalneasca si cu un mare investitor de la granita cu Mongolia.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...