Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Turcanu este interesat sa vinda carne de oaie in iordania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Presedintele PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu, vrea sa duca carnea de oaie in Iordania, scrie www.amosnews.ro. El a spus ca a discutat la Ambasada Iordaniei din Romania despre o posibila relatie comerciala intre Romania si Iordania, respectiv Botosani si Iordania. Concret, deputatul, care este el insusi crescator de oi, vrea ca judetul Botosani sa furnizeze direct Iordaniei carne de oaie, cea mai consumata din acesta tara.

„Am discutat la Ambasada Iordaniei si cred ca vom avea o intalnire cu Federatia Crescatorilor de Ovine si cu o delegatie a ambasadei Iordaniei in judetul Botosani pentru a lega o relatie comerciala intre Iordania si tara noastra, implicit judetul Botosani, pentru a deveni o piata de achizitie, de livrare foarte mare pentru carnea de oaie, pentru ca Iordania consuma foarte multa carne de oaie si platesc foarte bine. Atunci incercam sa eliminam firmele care cumpara de la noi la un pret si vind dublu in Iordania „, a spus Turcanu.

De asemenea, el sustine ca a doreste o colaborare in domeniul agricol si cu China. In acest sens, el a purtat discutii cu presedintele CJ Hunedoara, tot crescator de oi, si cu Ambasada Chinei urmand sa se intalneasca si cu un mare investitor de la granita cu Mongolia.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...