Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Turcii se orienteaza spre vacile uruguayene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un lant important de supermarketuri turcesti, Uyum Gida, a importat 2.000 de bovine din Uruguay, in ultimele saptamani, motivand cresterea pretului la acest sortimen, in Turcia.

Conform meatindustry.org, reatailerul intentioneaza sa investeasca aproximativ 4,5 milione de lire turcesti in bovine tinere uruguayene, pe care sa le hrineaca timp de 180 de zile, dupa import. Animalele au fost aduse la bordul unor nave turcesti si de scarcate in portul turcesc Izmir.

Sursa mentionata afirma ca fermierii turci care cresc bovine pentru carne, s-au vazut nevoiti sa majoreze pretul carnii din cauza cresterii preturilor la energie si furaje. De subliniat ca Turgia reprezinta al doilea consumator de carne de vita din lumea musulmana.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...