Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Turcii se orienteaza spre vacile uruguayene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un lant important de supermarketuri turcesti, Uyum Gida, a importat 2.000 de bovine din Uruguay, in ultimele saptamani, motivand cresterea pretului la acest sortimen, in Turcia.

Conform meatindustry.org, reatailerul intentioneaza sa investeasca aproximativ 4,5 milione de lire turcesti in bovine tinere uruguayene, pe care sa le hrineaca timp de 180 de zile, dupa import. Animalele au fost aduse la bordul unor nave turcesti si de scarcate in portul turcesc Izmir.

Sursa mentionata afirma ca fermierii turci care cresc bovine pentru carne, s-au vazut nevoiti sa majoreze pretul carnii din cauza cresterii preturilor la energie si furaje. De subliniat ca Turgia reprezinta al doilea consumator de carne de vita din lumea musulmana.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...