Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Turcii se orienteaza spre vacile uruguayene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un lant important de supermarketuri turcesti, Uyum Gida, a importat 2.000 de bovine din Uruguay, in ultimele saptamani, motivand cresterea pretului la acest sortimen, in Turcia.

Conform meatindustry.org, reatailerul intentioneaza sa investeasca aproximativ 4,5 milione de lire turcesti in bovine tinere uruguayene, pe care sa le hrineaca timp de 180 de zile, dupa import. Animalele au fost aduse la bordul unor nave turcesti si de scarcate in portul turcesc Izmir.

Sursa mentionata afirma ca fermierii turci care cresc bovine pentru carne, s-au vazut nevoiti sa majoreze pretul carnii din cauza cresterii preturilor la energie si furaje. De subliniat ca Turgia reprezinta al doilea consumator de carne de vita din lumea musulmana.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...