Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tyson foods: bilant

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Tyson Foods este diferita fata de cum era acum doi trei ani”, a declarat Donnie Smith, CEO al acestui principal jucator din industria alimentara mondiala, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat rezultatele anuale ale companiei.

Gigantul american se lauda cu abordarea Back to Basics care implica focusarea pe client si inovatie. Tyson Foods urmeaza sa redevina activa in domeniul achizitiilor, dupa o perioada de austeritate cauzata de criza economica, insa nu intentioneaza o crestere importanta in acest sens, in 2011.

Compania a raportat o crestere pe sectorul carnii de pui: Pur si simplu scoatem mai mult piept de pui dintr-o carcasa fata de anii trecuti. Am investit in echipamente noi de taiat, a spus Smith. El considera acesta ca fiind un bun exemplu de eficientizare a unitatilor de productie Tyson Foods.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...