Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tyson foods: bilant

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Tyson Foods este diferita fata de cum era acum doi trei ani”, a declarat Donnie Smith, CEO al acestui principal jucator din industria alimentara mondiala, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat rezultatele anuale ale companiei.

Gigantul american se lauda cu abordarea Back to Basics care implica focusarea pe client si inovatie. Tyson Foods urmeaza sa redevina activa in domeniul achizitiilor, dupa o perioada de austeritate cauzata de criza economica, insa nu intentioneaza o crestere importanta in acest sens, in 2011.

Compania a raportat o crestere pe sectorul carnii de pui: Pur si simplu scoatem mai mult piept de pui dintr-o carcasa fata de anii trecuti. Am investit in echipamente noi de taiat, a spus Smith. El considera acesta ca fiind un bun exemplu de eficientizare a unitatilor de productie Tyson Foods.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...