Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tyson foods: bilant

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

„Tyson Foods este diferita fata de cum era acum doi trei ani”, a declarat Donnie Smith, CEO al acestui principal jucator din industria alimentara mondiala, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat rezultatele anuale ale companiei.

Gigantul american se lauda cu abordarea Back to Basics care implica focusarea pe client si inovatie. Tyson Foods urmeaza sa redevina activa in domeniul achizitiilor, dupa o perioada de austeritate cauzata de criza economica, insa nu intentioneaza o crestere importanta in acest sens, in 2011.

Compania a raportat o crestere pe sectorul carnii de pui: Pur si simplu scoatem mai mult piept de pui dintr-o carcasa fata de anii trecuti. Am investit in echipamente noi de taiat, a spus Smith. El considera acesta ca fiind un bun exemplu de eficientizare a unitatilor de productie Tyson Foods.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...