Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucraina creste exporturile de carne de pasare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, in septembrie, volumul exporturilor de carne de pasare din Ucraina a depasit nivelul importurilor pentru prima data de cand si-a castigat independenta, acum 21 de ani.

Potrivit Serviciului National de Statistica ucrainian, importurile de carne de pasare au scazut la 8 800 tone in septembrie, inregistrand o scadere fata de luna precedenta, in timp ce exporturile au sarit la 9 300 t. Este asteptat ca pe parcursul intregului an, exporturile de carne de pasare ale Ucrainei sa atinga 65 000 t, in timp ce importurile vor atinge 110 000 t.

Expertii din domeniu au afirmat ca aceasta crestere a exporturilor s-a intamplat datorita scaderii volumului pietei interne din anul acesta, consumul scazand mai mult decat productia. In acelasi timp, piata de export este mult mai atractiva pentru producatori, decat piata interna, datorita preturilor favorabile din tarile vecine.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....