Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucraina creste exporturile de carne de pasare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, in septembrie, volumul exporturilor de carne de pasare din Ucraina a depasit nivelul importurilor pentru prima data de cand si-a castigat independenta, acum 21 de ani.

Potrivit Serviciului National de Statistica ucrainian, importurile de carne de pasare au scazut la 8 800 tone in septembrie, inregistrand o scadere fata de luna precedenta, in timp ce exporturile au sarit la 9 300 t. Este asteptat ca pe parcursul intregului an, exporturile de carne de pasare ale Ucrainei sa atinga 65 000 t, in timp ce importurile vor atinge 110 000 t.

Expertii din domeniu au afirmat ca aceasta crestere a exporturilor s-a intamplat datorita scaderii volumului pietei interne din anul acesta, consumul scazand mai mult decat productia. In acelasi timp, piata de export este mult mai atractiva pentru producatori, decat piata interna, datorita preturilor favorabile din tarile vecine.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...