Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucraina interzice importul de carne de porc din Polonia

Autor: Meat MIlkmarți, 29 iulie, 2014

Autoritatile ucrainene au interzis importurile de carne de porc din Polonia dupa descoperirea unui caz de pesta porcina africana la un porc domestic, saptamana trecuta.

Inspectorii sanitari din Ucraina au anuntat ca toata cantitatea de carne si produsele din carne sunt supuse interdictiei. Interdictia vine la doar o luna dupa ce Kievul a permis importurile de carne de porc din Polonia.

Saptamana trecuta, inspectorii sanitar-veterinari polonezi au descoperit un caz de pesta porcina africana la o turma de porci domestici, in nord-estul tarii, pentru prima data s-a raportat cazul, dupa ce mai multi porci mistreti au prezentat virusul pestei porcine africane la inceputul acestui an. Aproximativ 200 de porci au fost sacrificati ca urmare a descoperirii virusului. (agrobroker.ro)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...