Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucraina planuieste sa restrictioneze importurile de carne din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ucraina planuieste sa restrictioneze importurile de carne din UE in viitorul apropiat, scrie presa locala. Conform planului initial, acest proiect va fi realizat prin inasprirea normelor veterinare pentru carne si preparate din carne din UE si prin implementarea noilor cotatii de import pentru pui si porc, incepand cu 1 decembrie.

In acest moment productia de carne si preparate din carne din Ucraina este in declin datorita unei cantitati mari de produse din import, de calitate slaba, in primul rand preparate din porc si pui.

Majoritatea producatorilor locali spun ca nu pot concura cu cei din UE, care beneficiaza de un sistem preferential de taxe si subventii. Pe de alta parte, expertii UE considera ca alinierea la noile norme veterinare ucrainiene este scumpa si va fi ineficienta in a reduce impoturile de carne din Uniunea Europeana.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...