Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucraina planuieste sa restrictioneze importurile de carne din ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ucraina planuieste sa restrictioneze importurile de carne din UE in viitorul apropiat, scrie presa locala. Conform planului initial, acest proiect va fi realizat prin inasprirea normelor veterinare pentru carne si preparate din carne din UE si prin implementarea noilor cotatii de import pentru pui si porc, incepand cu 1 decembrie.

In acest moment productia de carne si preparate din carne din Ucraina este in declin datorita unei cantitati mari de produse din import, de calitate slaba, in primul rand preparate din porc si pui.

Majoritatea producatorilor locali spun ca nu pot concura cu cei din UE, care beneficiaza de un sistem preferential de taxe si subventii. Pe de alta parte, expertii UE considera ca alinierea la noile norme veterinare ucrainiene este scumpa si va fi ineficienta in a reduce impoturile de carne din Uniunea Europeana.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...