Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucraina va detine o cota in exportul de carne catre ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carnea din Ucraina, indeosebi cea de miel, va fi exportata in cantitati cu 10% mai mari catre tarile Uniunii Europene. Cu precadere carnea de miel face obiectul sustinerii industriei de restaurare din aceasta tara. Fara sprijin guvernamental, agricultorii nu pot participa la cresterea reala a productiei, concurand preturile producatorilor din UE.

In negocierile avute cu Ucraina, Uniunea Europeana a stabilit instituirea unei zone de comert liber, oferind acestei tari o cota importanta de carne de miel, a declarat pentru Komersant, Valeriu Pyatnitski, ministru ucrainean al Dezvoltarii Economice si comertului.

Acesta a subliniat ca Negocierile pentru exporturile de carne continua, dezbaterile fiind indreptate indeosebi spre pretul poasarilor de curte, dar – in ce priveste carnea de miel – consideram buna oferta primita, satisfacand pe deplin producatorii nostri. Oficialul a mentionat ca exporturile catre UE vor revigora un sector aproape mort, cu mari sanse de ase pune pe picioare, stimuland astfel fermele colective si micii intreprinzatori privati. (TS)

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...