Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ucraina va detine o cota in exportul de carne catre ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carnea din Ucraina, indeosebi cea de miel, va fi exportata in cantitati cu 10% mai mari catre tarile Uniunii Europene. Cu precadere carnea de miel face obiectul sustinerii industriei de restaurare din aceasta tara. Fara sprijin guvernamental, agricultorii nu pot participa la cresterea reala a productiei, concurand preturile producatorilor din UE.

In negocierile avute cu Ucraina, Uniunea Europeana a stabilit instituirea unei zone de comert liber, oferind acestei tari o cota importanta de carne de miel, a declarat pentru Komersant, Valeriu Pyatnitski, ministru ucrainean al Dezvoltarii Economice si comertului.

Acesta a subliniat ca Negocierile pentru exporturile de carne continua, dezbaterile fiind indreptate indeosebi spre pretul poasarilor de curte, dar – in ce priveste carnea de miel – consideram buna oferta primita, satisfacand pe deplin producatorii nostri. Oficialul a mentionat ca exporturile catre UE vor revigora un sector aproape mort, cu mari sanse de ase pune pe picioare, stimuland astfel fermele colective si micii intreprinzatori privati. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...