Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucraina va detine o cota in exportul de carne catre ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carnea din Ucraina, indeosebi cea de miel, va fi exportata in cantitati cu 10% mai mari catre tarile Uniunii Europene. Cu precadere carnea de miel face obiectul sustinerii industriei de restaurare din aceasta tara. Fara sprijin guvernamental, agricultorii nu pot participa la cresterea reala a productiei, concurand preturile producatorilor din UE.

In negocierile avute cu Ucraina, Uniunea Europeana a stabilit instituirea unei zone de comert liber, oferind acestei tari o cota importanta de carne de miel, a declarat pentru Komersant, Valeriu Pyatnitski, ministru ucrainean al Dezvoltarii Economice si comertului.

Acesta a subliniat ca Negocierile pentru exporturile de carne continua, dezbaterile fiind indreptate indeosebi spre pretul poasarilor de curte, dar – in ce priveste carnea de miel – consideram buna oferta primita, satisfacand pe deplin producatorii nostri. Oficialul a mentionat ca exporturile catre UE vor revigora un sector aproape mort, cu mari sanse de ase pune pe picioare, stimuland astfel fermele colective si micii intreprinzatori privati. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...