Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucrainienii de la MHP intenționează să achiziționeze Perutnina Ptuj

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 26 septembrie, 2018

Potrivit Global Meat News, producătorul ucrainean de păsări de curte MHP a anunțat că intenționează să achiziționeze procesatorul de carne Perutnina Ptuj. Cu sediul în Slovenia, Perutnina Ptuj se concentrează pe produse din carne, în special pui, curcan și carne de porc.

 

Într-o declarație, a oficialilor MHP, se afirmă: „MHP face un pas strategic cu această extindere care va aduce valoare companiei și va consolida poziția sa de actor global, în timp ce Perutnina Ptuj obține un investitor strategic pe termen lung. Un brand puternic și o cotă semnificativă a produselor cu valoare adăugată pentru păsări de curte, pe care MHP este pregătită să le sprijine în următorii ani prin investiții și dezvoltare ulterioară.

 

Împreună cu o echipă managerială foarte experimentată, MHP se angajează să îmbunătățească calitatea bazei de producție a Perutnina Ptuj pentru a îndeplini cele mai înalte standarde UE. Această cooperare va aduce beneficii directe fermierilor și angajaților locali și va avea un impact pozitiv asupra păsărilor de curte industrie în regiunea Balcanilor în general. ”

 

MHP este un producător de produse de pasăre în Ucraina. Acesta deține și administrează fiecare dintre etapele cheie ale proceselor de producție a puiului, de la producția de furaje, până la incubarea ouălor, creșterea păsărilor, prelucrarea cărnii, comercializarea, distribuția și vânzările de produse finite, inclusiv prin intermediul magazinelor sale de franciză.

 

Firma slovenă are facilități de tăiere în UE (Olanda și Slovacia) și un birou de vânzări și distribuție în Emiratele Arabe Unite, având operațiuni și în România.

 

Perutnina Ptuj vinde aproximativ 60% din produsele sale de păsări de curte pe plan intern și în jur de 40% în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.

Tendințe la IFFA 2019: „Dacă nu te miști, vremurile trec peste tine”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

(Comunicat) Comerțul măcelarului, dacă este de succes, trebuie să reprezinte, atât tradiția, cât și evoluțiile contemporane. Cea mai bună rețetă este un amestec de experiență clară, în produsele din carne și mezeluri, fundal tehnologic și idei noi, avândo viziune pentru viitor și optimizând ceea ce există deja; aceasta este...

Planurile de expansiune ale producției de porci ale rușilor de la Miratorg
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Potrivit PigProgress, compania rusă Miratorg a lansat un proiect ambițios de construire de noi ferme de porci, o uriașă fabrică de furaje, precum și un abator modern. Toate au fost concepute pentru a extinde capacitățile de producție în Diviziunea de carne de porc, la 1 milion de tone pe an, până în 2023.   Lucrările de...