Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ucrainienii de la MHP intenționează să achiziționeze Perutnina Ptuj

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 26 septembrie, 2018

Potrivit Global Meat News, producătorul ucrainean de păsări de curte MHP a anunțat că intenționează să achiziționeze procesatorul de carne Perutnina Ptuj. Cu sediul în Slovenia, Perutnina Ptuj se concentrează pe produse din carne, în special pui, curcan și carne de porc.

 

Într-o declarație, a oficialilor MHP, se afirmă: „MHP face un pas strategic cu această extindere care va aduce valoare companiei și va consolida poziția sa de actor global, în timp ce Perutnina Ptuj obține un investitor strategic pe termen lung. Un brand puternic și o cotă semnificativă a produselor cu valoare adăugată pentru păsări de curte, pe care MHP este pregătită să le sprijine în următorii ani prin investiții și dezvoltare ulterioară.

 

Împreună cu o echipă managerială foarte experimentată, MHP se angajează să îmbunătățească calitatea bazei de producție a Perutnina Ptuj pentru a îndeplini cele mai înalte standarde UE. Această cooperare va aduce beneficii directe fermierilor și angajaților locali și va avea un impact pozitiv asupra păsărilor de curte industrie în regiunea Balcanilor în general. ”

 

MHP este un producător de produse de pasăre în Ucraina. Acesta deține și administrează fiecare dintre etapele cheie ale proceselor de producție a puiului, de la producția de furaje, până la incubarea ouălor, creșterea păsărilor, prelucrarea cărnii, comercializarea, distribuția și vânzările de produse finite, inclusiv prin intermediul magazinelor sale de franciză.

 

Firma slovenă are facilități de tăiere în UE (Olanda și Slovacia) și un birou de vânzări și distribuție în Emiratele Arabe Unite, având operațiuni și în România.

 

Perutnina Ptuj vinde aproximativ 60% din produsele sale de păsări de curte pe plan intern și în jur de 40% în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.

Toți liderii pieței globale vor fi prezenți la IFFA 2019
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 18 aprilie 2019

(Comunicat) Companiile de vârf prezintă cele mai recente produse, la IFFA 2019, târgul numărul 1 în lume pentru industria cărnii, acolo unde se va pune accentul pe soluții pentru producția sigură, eficientă și economică a alimentelor din carne și carne. Furnizorii de toate dimensiunile prezintă un spectru larg de produse pentru...

Reuniunea Comitetului Special C.E., pentru Agricultură
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

(Comunicat) La Bruxelles s-a desfășurat reuniunea Comitetului Special pentru Agricultură, la care au participat reprezentanții celor 28 state membre, ai Comisiei Europene si ai Secretariatului General al Consiliului.   Printre punctele de pe agendă s-au regăsit: prezentarea de către Comisia Europeană a situației piețelor...