Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ucrainienii de la MHP intenționează să achiziționeze Perutnina Ptuj

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 26 septembrie, 2018

Potrivit Global Meat News, producătorul ucrainean de păsări de curte MHP a anunțat că intenționează să achiziționeze procesatorul de carne Perutnina Ptuj. Cu sediul în Slovenia, Perutnina Ptuj se concentrează pe produse din carne, în special pui, curcan și carne de porc.

 

Într-o declarație, a oficialilor MHP, se afirmă: „MHP face un pas strategic cu această extindere care va aduce valoare companiei și va consolida poziția sa de actor global, în timp ce Perutnina Ptuj obține un investitor strategic pe termen lung. Un brand puternic și o cotă semnificativă a produselor cu valoare adăugată pentru păsări de curte, pe care MHP este pregătită să le sprijine în următorii ani prin investiții și dezvoltare ulterioară.

 

Împreună cu o echipă managerială foarte experimentată, MHP se angajează să îmbunătățească calitatea bazei de producție a Perutnina Ptuj pentru a îndeplini cele mai înalte standarde UE. Această cooperare va aduce beneficii directe fermierilor și angajaților locali și va avea un impact pozitiv asupra păsărilor de curte industrie în regiunea Balcanilor în general. ”

 

MHP este un producător de produse de pasăre în Ucraina. Acesta deține și administrează fiecare dintre etapele cheie ale proceselor de producție a puiului, de la producția de furaje, până la incubarea ouălor, creșterea păsărilor, prelucrarea cărnii, comercializarea, distribuția și vânzările de produse finite, inclusiv prin intermediul magazinelor sale de franciză.

 

Firma slovenă are facilități de tăiere în UE (Olanda și Slovacia) și un birou de vânzări și distribuție în Emiratele Arabe Unite, având operațiuni și în România.

 

Perutnina Ptuj vinde aproximativ 60% din produsele sale de păsări de curte pe plan intern și în jur de 40% în mai mult de 60 de țări din întreaga lume.

Produse românești cu certificare europeană, savurate la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 februarie 2019

(Comunicat MADR) În seara de 28 ianuarie 2019, la sediul Reprezentanței Permanente a României la Bruxelles, a fost organizată o expoziție cu produse agroalimentare reprezentative din țara noastră, înregistrate și certificate pe scheme de calitate europene, dar și naționale.   O parte din produsele agroalimentare au fost...

De frica PPA, Danemarca ridică un gard la granița cu Germania!
Autor: Nora Marin  /   vineri, 1 februarie 2019

Ministerul Mediului și al Alimentelor din Danemarca a început construirea unui gard de 70 de kilometri în Padborg, pentru a combate amenințarea cu pestă porcină africană (ASF) din Germania.   Cu termen de finalizare până în toamna anului 2019, construcția va avea o înălțime de 1,5 metri și se va extinde la 50 cm subteran,...