Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue: a scazut cererea consumatorilor pentru delicatese din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Criza economica globala a dus la o reducere semnificativa a cererii de produse scumpe din carne si delicatese din carne in Uniunea Europeana, arata un studiu recent publicat de specialistii din Latvia. Potrivit studiului realizat in cele mai mari lanturi europene de retail, cererea din partea consumatorilor pentru sunca de Parma, sunca uscata sau porc iberan a scazut in mai toate tarile europene. Astfel studiul releva ca, pentru produsele mai scumpe de 50 euro pe kilogram, cererea a scazut cu 30% in ultimele sase luni, iar declinul cererii pentru produse mai scumpe de 70 euro pe kilogram a fost de 50%. De asemenea, arata studiul, si restaurantele au fost nevoite sa isi adapteze meniurile la noile cerinte. De exemplu, specialitatea fois gras nu mai e la mare cautare in cele mai bune restaurant pariziene. Potrivit presei internationale, oficialii UE sunt dispusi sa revizuiasca contractele pentru importul de carne de caprioara.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...