Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue aloca fonduri pentru combaterea bolilor la animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 199 mil. de euro au fost alocate de catre UE pentru a combate bolile la animale in 2013, scrie globalmeatnews.com.

Se preconizeaza ca aceste fonduri vor sustine programe pentru eradicarea, controlul si monitorizarea bolilor si zoonozelor la animale.

In total, 137 de programe au fost selectate pentru aceste fonduri cu scopul de a acoperi o varietate de boli la animale, care cauzeaza probleme sanatatii oamenilor, sanatatii animalelor si comertului.

UE a subliniat faptul ca numarul cazurilor de Samonela au scazut in ultimii cinci ani. Numarul cazurilor de Salmonela sunt pe locul 2 privind cele mai raportate boli zoonotice la oameni.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...