Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue aloca fonduri pentru combaterea bolilor la animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 199 mil. de euro au fost alocate de catre UE pentru a combate bolile la animale in 2013, scrie globalmeatnews.com.

Se preconizeaza ca aceste fonduri vor sustine programe pentru eradicarea, controlul si monitorizarea bolilor si zoonozelor la animale.

In total, 137 de programe au fost selectate pentru aceste fonduri cu scopul de a acoperi o varietate de boli la animale, care cauzeaza probleme sanatatii oamenilor, sanatatii animalelor si comertului.

UE a subliniat faptul ca numarul cazurilor de Samonela au scazut in ultimii cinci ani. Numarul cazurilor de Salmonela sunt pe locul 2 privind cele mai raportate boli zoonotice la oameni.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...