Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue aloca fonduri pentru combaterea bolilor la animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 199 mil. de euro au fost alocate de catre UE pentru a combate bolile la animale in 2013, scrie globalmeatnews.com.

Se preconizeaza ca aceste fonduri vor sustine programe pentru eradicarea, controlul si monitorizarea bolilor si zoonozelor la animale.

In total, 137 de programe au fost selectate pentru aceste fonduri cu scopul de a acoperi o varietate de boli la animale, care cauzeaza probleme sanatatii oamenilor, sanatatii animalelor si comertului.

UE a subliniat faptul ca numarul cazurilor de Samonela au scazut in ultimii cinci ani. Numarul cazurilor de Salmonela sunt pe locul 2 privind cele mai raportate boli zoonotice la oameni.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...