Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue ar putea penaliza romania cu 79 mil. € pentru agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Uniunea Europeana ar putea aplica Romaniei penalizari de pana la 79 de milioane de euro in agricultura, pentru intarzierea platilor la hectar aferente anului 2007 sau supradeclararea unor suprafete, potrivit Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).

APIA nu a reusit sa efectueze platile directe in contul anului 2007 pana pe 30 iunie 2008, iar Reprezentanta Permanenta a Romaniei la Bruxelles a adus la cunostinta ministerului faptul ca s-au calculat penalitati de 8,4 milioane de euro.

Secretarul de stat, Liviu Harbuz, a declarat ca Romania ar mai putea suporta corectii financiare de 71 de milioane de euro pentru supradeclarari, declarari gresite, nerespectarea unor termene si alte nereguli, insa suma nu este finala. Prima intalnire pe aceasta tema va avea loc pe 27 martie, la Bruxelles. Oficialul a precizat ca spera ca aceste corectii sa scada pana la maximum 15 milioane de euro, la finalul negocierilor.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...