Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue ar putea penaliza romania cu 79 mil. € pentru agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Uniunea Europeana ar putea aplica Romaniei penalizari de pana la 79 de milioane de euro in agricultura, pentru intarzierea platilor la hectar aferente anului 2007 sau supradeclararea unor suprafete, potrivit Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).

APIA nu a reusit sa efectueze platile directe in contul anului 2007 pana pe 30 iunie 2008, iar Reprezentanta Permanenta a Romaniei la Bruxelles a adus la cunostinta ministerului faptul ca s-au calculat penalitati de 8,4 milioane de euro.

Secretarul de stat, Liviu Harbuz, a declarat ca Romania ar mai putea suporta corectii financiare de 71 de milioane de euro pentru supradeclarari, declarari gresite, nerespectarea unor termene si alte nereguli, insa suma nu este finala. Prima intalnire pe aceasta tema va avea loc pe 27 martie, la Bruxelles. Oficialul a precizat ca spera ca aceste corectii sa scada pana la maximum 15 milioane de euro, la finalul negocierilor.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...