Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue: carnea de porc e sigura pentru consum

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consumul carnii de porc are o importanta minima cand vine vorba de contaminarea alimentara, scrie revista germana Top Agrar. Revista isi bazeaza concluziile pe un raport realizat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA), care cerceteaza toate cele 5.600 d cazuri de contaminare prin alimente in Europa in 2007. Salmonella a fost cea mai des intalnita contaminare in 2007, cu o pondere de 40% in totalul imbolnavirilor. Totusi, principalii transmitatori au fost ouale infectate sau produsele de patiserie. Pe locul al doilea in topul imbolnavirilor cauzate de infectiile cu alimente sunt virusii. Potrivit specialistilor, acestia provin din fructele de mare si alimentele consummate la cantina.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...