Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue: carnea de porc e sigura pentru consum

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consumul carnii de porc are o importanta minima cand vine vorba de contaminarea alimentara, scrie revista germana Top Agrar. Revista isi bazeaza concluziile pe un raport realizat de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA), care cerceteaza toate cele 5.600 d cazuri de contaminare prin alimente in Europa in 2007. Salmonella a fost cea mai des intalnita contaminare in 2007, cu o pondere de 40% in totalul imbolnavirilor. Totusi, principalii transmitatori au fost ouale infectate sau produsele de patiserie. Pe locul al doilea in topul imbolnavirilor cauzate de infectiile cu alimente sunt virusii. Potrivit specialistilor, acestia provin din fructele de mare si alimentele consummate la cantina.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...