Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue: derogare cu privire la carnea de porc procesata in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comitetul permanent pentru sanatate animala (SCoFCAH), structura formata din reprezentanti ai Comisiei Europene si specialisti din statele membre ale UE, a aprobat un proiect de decizie a Comisiei Europene cu privire la febra porcina clasica (CSF, pesta porcina) in contextul ameliorarii semnificative a situatiei acestei boli animale in Romania.

Anumite derogari pentru carnea de porc proaspata si produse obtinute din carne de porc proaspata din state membre unde nu exista CSF si apoi procesata in Romania sub masuri de monitorizare stricta sunt acum permise, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene.

De asemenea, statele membre ale UE au aprobat, in cadrul reuniunii SCoFCAH, un document de principiu cu privire la masurile de control si supraveghere pentru a proteja efectivele de porci de virusul gripal H1N1.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...