Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue: derogare cu privire la carnea de porc procesata in romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comitetul permanent pentru sanatate animala (SCoFCAH), structura formata din reprezentanti ai Comisiei Europene si specialisti din statele membre ale UE, a aprobat un proiect de decizie a Comisiei Europene cu privire la febra porcina clasica (CSF, pesta porcina) in contextul ameliorarii semnificative a situatiei acestei boli animale in Romania.

Anumite derogari pentru carnea de porc proaspata si produse obtinute din carne de porc proaspata din state membre unde nu exista CSF si apoi procesata in Romania sub masuri de monitorizare stricta sunt acum permise, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene.

De asemenea, statele membre ale UE au aprobat, in cadrul reuniunii SCoFCAH, un document de principiu cu privire la masurile de control si supraveghere pentru a proteja efectivele de porci de virusul gripal H1N1.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...