Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue incearca blocarea carnii de porc din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Asociatiei Crescatorilor de Suine Autorizati (ACSA), Uniunea Europeana nu stie cum sa mai blocheze carnea de porc din Romania.

Prin intermediul DSVSA, autoritatile romane ar fi lancezit ani buni si incearca sa contraatace, in prezent, printr-o campanie de strangere de dovezi, materializate prin analize de laborator, pentru a demonstra disponibilitatea de perimetrare, in cazul aparitiei unor situatii deosebite.

ACSA subliniaza pe portalul propriu, suin.ro, ca birocratii de la UE nu stiu ce sa mai faca pentru a bloca in continuare exportul de carne de porc din Romania, invocand focarele de pesta africana, din Sardinia – Italia, scapate de sub orice control si scotand la iveala neconformitati fata de politica si reglementarile europene.

Pentru moment, Romania vinde pe piata comunitara doar produse alimentare fierte, provenite de la suine. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...