Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue incearca blocarea carnii de porc din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Asociatiei Crescatorilor de Suine Autorizati (ACSA), Uniunea Europeana nu stie cum sa mai blocheze carnea de porc din Romania.

Prin intermediul DSVSA, autoritatile romane ar fi lancezit ani buni si incearca sa contraatace, in prezent, printr-o campanie de strangere de dovezi, materializate prin analize de laborator, pentru a demonstra disponibilitatea de perimetrare, in cazul aparitiei unor situatii deosebite.

ACSA subliniaza pe portalul propriu, suin.ro, ca birocratii de la UE nu stiu ce sa mai faca pentru a bloca in continuare exportul de carne de porc din Romania, invocand focarele de pesta africana, din Sardinia – Italia, scapate de sub orice control si scotand la iveala neconformitati fata de politica si reglementarile europene.

Pentru moment, Romania vinde pe piata comunitara doar produse alimentare fierte, provenite de la suine. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...