Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue mareste cota argentinei la carnea de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Uniunea Europeana si Argentina au convenit sa mareasca cota tarii sud americane de carne de vita cu 1.500 de tone metrice anual, scrie presa internationala. Aceasta crestere ridica cota argentiniana din specia bovine ( Hilton) la 29500 de tone pe an si se va traduce intr-un plus de 25 milioane de dolari in vanzari.

In plus, UE a promis sa ridice cota de carne de bivolita congelata si dezosata a Argentinei la 200 de tone anual. Cota Hilton este de obicei un avantaj pentru exportatorii de carne de vita care profita de scutirea de impozit si vand carne de calitate la preturi de top in Europa. Cota a fost stabilit in 1997 pentru a compensa Argentina, Brazilia, Uruguay, Paraguay, SUA, Canada, Australia si Noua Zeelanda pentru subventiile agricole europene.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...