Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ue, optimista in privinta acordului cu mercosur

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Uniunea Europeana si Mercosur au un angajament clar de progersa cu negocierile comerciale si de a incheia o afacere, pana la sfarsitul lui 2011 sau, cel mai tarziu, la inceputul anului viitor, anunta infocarne.ro. Seful biroului Uniunii in America Latina si ambasador al UE in Argentina,Gustavo Martin Prada, este in prezent in Buenos Aires pentru prima reuniune a UE / Argentina.

Nu este un exercitiu simplu, dar noi suntem optimisti, este un moment crucial pentru unsprezece ani de negocieri, a spus Prada. Obstacolele care trebuie depasite pentru semnarea acestui acord includ Parlamentul UE si mai multe tari, conduse de Franta, care conditioneaza orice acord cu Mercosur de protejarea agricultorilor europeni.

Toate institutiile europene sunt importante si au responsabilitati diferite si am luat act de declaratia Parlamentului European in apararea fermierilor, dar avem un mandat de zece ani din partea Comisiei Europene in sprijinul negocierilor comerciale a mai spus Prada.
Acordul este cu cei patru membri cu drepturi depline (Argentina, Brazilia, Paraguay si Uruguay) si, intr-un viitor apropiat, cu Venezuela. Suntem cu totii constienti de importanta pietei braziliene, dar ar fi o greseala sa luam in considerare intregul pachet doar ca o tranzactie de comert. Pe langa comert, va fi un acord politic si de cooperare si toti partenerii sunt la fel de importanti, a concluzionat ambasadorul UE in Argentina.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...