Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ue restabileste regimul de taxe scazute la import pentru importatorii de carne de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, Comisia Europeana a confirmat ca exportatori importanti de carne de vita cum sunt Brazilia, Argentina si Uruguay vor fi exclusi de la viitorul regim de taxa pe importuripentru pietele emergente, deoarece ei sunt acum prea bogati ca sa mai beneficieze.

Bruxel a realizat o noua lista cu tari care sunt calificate cu statutul acesta special si brazilienii, argentinieni si uruguayenii nu sunt inclusi, alaturi de tarile cu venituri medii cum ar fi Venezuela, Belarus, Rusia, Kazakstan, Malayesia si altii. Taxele UE pentru multe dintre exporturile lor vor creste de la 1 ianuarie 2014.

O nota a Comisiei spune ca: Cateva limitari la export sunt asteptate pentru multi dintre acesti parteneri. Totodata este adaugat ca aceste limitari pot fi semnificative acolo unde comertul a fost mare. De exemplu, Brazilia a exportat carne de vita in valoare de 161 milioane $ in Italia in 2011, in valoare de 142 m $ in Olanda si de 79 m $ in Spania, arata un raport al Natiunilor Unite.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...