Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ue spune „nu” taxarii inverse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Oficialii de la Bruxelles au respins propunerea autoritatilor romane privind taxarea inversa in sectorul alimentar, potrivit lui Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria Panificatiei.

El spune ca, la cea mai recenta discutie cu ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, acesta i-a spus sa vorbeasca de taxare la trecut, si asta pentru ca Romania nu mai poate obtine acest lucru de la Comisia Europeana.
Autoritatile romane au vrut sa impuna taxarea inversa, prin care TVA s-ar incasa la vanzarea produsului in magazine, pentru cereale, plante tehnice, legume, fructe, carne, zahar, faina, paine si produse de panificatie ca o masura pentru reducerea evaziunii fiscale.

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu, spunea recent ca aplicarea acesteia va avea efecte de cateva miliarde de euro in sectorul agro-alimentar. Popescu spune ca respingerea taxarii inverse va duce la cresterea evaziunii fiscale.
De aceeasi parere este si Mihai Lungu, presedintele Cooperativei Muntenia. El spune ca oricum Romania este campioana la evaziune fiscala. Noi avem 70-80% evaziune fata de 2-3% cat au alte tari europene”, a adaugat Lungu.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...