Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În UK, rețeaua online se extinde pentru comerțul cu carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 4 iunie, 2014

Vanzarile online de carne de porc au crescut cu 21% si in valoare si in volum potrivit ultimelor cifre produse pentru BPEX. Datele Kantar Worldpanel arata stagnarea pretului carnii de porc, care a contribuit la cresterea mare de vanzari in cursul a 52 saptamani pana la sfarsitul lui aprilie. Au fost cresteri majore in carne pentru gratar si prajit, dar aceste cresteri au fost echilibrate de scaderea cantitatii de jambon.

Mick Sloyan directorul BPEX spune: „acestea sunt rezultate bune in ansambul si arata o piata mica dar in crestere. Cumparatorii moderni achizitioneaza intr-un mod nou, modern, iar carnea de porc face parte din  acesta.

Este de asemenea bine sa vezi o crestere peste medie a comerciantilor britanici in comercializarea de carne proaspata de porc.” (agrobroker)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...