Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ulma packaging, un nou contract de distributie pentru sistemele traysealing mondini

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ULMA Packaging si G. Mondini au semnat un contract de distributie pentru produsele Mondini pentru sase tari noi, in conformitate cu strategia globala care a fost deja implementata in Spania, Portugalia, Benelux si S.U.A.

Acordul include de asemenea service post vanzare si piese de schimb cu sprijinul structurii de service a filialelor ULMA din Argentina, Brazilia, Polonia, Romania, Africa de Sud si Ucraina.

ULMA, prezenta direct in multe tari, are propria retea de specialisti de service pentru a oferi cele mai bune servicii pentru liniile de termoformare, flow pack orizontal si vertical, masini shrink si stretch, acum si traysealing.

Mondini, lider recunoscut la nivel international in tehnologia traysealing, are numeroase linii oferite celor mai mari clienti de pe cele cinci continente.

Acordul ofera solutii croite pe nevoile clientilor, de la simple masini de ambalat la linii complet automate si solutii integrate.

Astfel, noile piete vor beneficia de o oferta globala care opereaza deja cu success in Europa si U.S.A.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...