Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ulma packaging, un nou contract de distributie pentru sistemele traysealing mondini

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ULMA Packaging si G. Mondini au semnat un contract de distributie pentru produsele Mondini pentru sase tari noi, in conformitate cu strategia globala care a fost deja implementata in Spania, Portugalia, Benelux si S.U.A.

Acordul include de asemenea service post vanzare si piese de schimb cu sprijinul structurii de service a filialelor ULMA din Argentina, Brazilia, Polonia, Romania, Africa de Sud si Ucraina.

ULMA, prezenta direct in multe tari, are propria retea de specialisti de service pentru a oferi cele mai bune servicii pentru liniile de termoformare, flow pack orizontal si vertical, masini shrink si stretch, acum si traysealing.

Mondini, lider recunoscut la nivel international in tehnologia traysealing, are numeroase linii oferite celor mai mari clienti de pe cele cinci continente.

Acordul ofera solutii croite pe nevoile clientilor, de la simple masini de ambalat la linii complet automate si solutii integrate.

Astfel, noile piete vor beneficia de o oferta globala care opereaza deja cu success in Europa si U.S.A.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...