Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ulma packaging, un nou contract de distributie pentru sistemele traysealing mondini

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ULMA Packaging si G. Mondini au semnat un contract de distributie pentru produsele Mondini pentru sase tari noi, in conformitate cu strategia globala care a fost deja implementata in Spania, Portugalia, Benelux si S.U.A.

Acordul include de asemenea service post vanzare si piese de schimb cu sprijinul structurii de service a filialelor ULMA din Argentina, Brazilia, Polonia, Romania, Africa de Sud si Ucraina.

ULMA, prezenta direct in multe tari, are propria retea de specialisti de service pentru a oferi cele mai bune servicii pentru liniile de termoformare, flow pack orizontal si vertical, masini shrink si stretch, acum si traysealing.

Mondini, lider recunoscut la nivel international in tehnologia traysealing, are numeroase linii oferite celor mai mari clienti de pe cele cinci continente.

Acordul ofera solutii croite pe nevoile clientilor, de la simple masini de ambalat la linii complet automate si solutii integrate.

Astfel, noile piete vor beneficia de o oferta globala care opereaza deja cu success in Europa si U.S.A.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...