Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ulma și-a lansat o nouă serie de utilaje de termoformare

Autor: Meat MIlkjoi, 10 aprilie, 2014

ULMA si-a prezentat noua gama de masini de termoformare, concepute sa poata fi igienizate cu ajutorul apei la inalta presiune. Cerintele actuale pun accentul tot mai mult pe igienizarea prin spalare si curatarea in profunzime a tuturor elementelor ce pot intra in contact cu produsul si care pot fi susceptibile de contaminare.

Pentru a atinge nivelele inalte de igiena, ULMA a regandit designul masinilor pentru a putea rezista actiunii corozive a detergentilor, a sistemelor de curatare cu apa la inalta presiune si a procedurilor de dezinfectare, informeaza FoodFactory.

Gama completa de masini TFS 200, 300, 400, 500, 600 si 700 pastreaza caracteristicile specifice ale marcii ULMA, ce o diferentiaza la nivel international: usurinta in exploatare, interfata simpla si prietenoasa, usurinta in intretinere, flexibilitatea si ergonomia.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...