Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

România poate exporta carne de porc în Japonia

Autor: Maria Demetriadvineri, 17 aprilie, 2015

Conform unui comunicat transmis la redacția revistei Fabrica de Carne, ANSVSA informează că Ambasada României la Tokio a transmis o informare oficială din partea autorităţii competente din Japonia, prin care se certifică faptul că procedurile din abatoarele din România îndeplinesc criteriile necesare pentru exportul de carne de porc.

 

Aceasta este una dintre formalităţile necesare pentru realizarea exportului de carne de porc pe piaţa japoneză, export solicitat de partea română în anul 2013.

Reamintim că, în perioada 23 – 27 martie a acestui an, reprezentanţi ai ANSVSA au însoţit o delegaţie de specialişti din Japonia, aflaţi într-o vizită de lucru în România, cu scopul de a evalua standardele şi reglementările sanitare veterinare din ţara noastră, în vederea demarării exportului de carne de porc pe piaţa niponă.

 

În cadrul acestei misiuni, specialiştii japonezi au vizitat o fermă de porci, o unitate de abatorizare, un Post de Inspecţie la Frontieră şi Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală, institut naţional de referinţă.

AB Energy a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 10 aprilie 2019

AB Energy a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În această calitate, AB Energy, leader pe piața cogenerării, va susține o prezentare în Ședința Generală din dimineața zilei de 30 mai.   COGENERAREA: o alegere...

Afacerile din sectorul cărnii, analizate la Meat.Milk 2019 în Workshop
Autor: meatmilk  /   marți, 9 aprilie 2019

Aflat în degringoladă, cel puțin din perspectiva aprovizionării cu materie primă, afacerile din sectorul românesc al cărnii vor fi analizate în dezbaterea din finalul workshop-ului Carne, din după-amiaza zilei de 30 mai a conferinței internaționale Meat.Milk 2019.   Pe lângă modificarea structurală a consumului, lucru care...