Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ultima tehnologie în domeniul inspecției produselor de la Mettler-Toledo

Autor: Meat MIlkmarți, 6 mai, 2014

Divizia de inspecție a produselor și cântare industriale a companiei Mettler-Toledo va prezenta portofoliul său de produse pentru trasabilitate și asigurarea calității la expoziția internațională Interpack, informează Global Meat News.

Compania a declarat că se va concentra în mod predominant pe demonstrarea soluțiilor pentru îmbunătățirea securității produsului, creșterea productivității și optimizarea calității la standul său din cadrul expoziției.

Va introduce deasemenea tehnologii inovatoare de măsurare, ultima generație de tehnologie cu raze X și conveiere avansate.

Mettler-Toledo va prezenta deasemenea pentru prima dată ultima sa generație de sistem de inspecție cu raze X Safeline la Interpack. Seria X36 este creată pentru monitorizarea unei game mari de produse pentru industria alimentară și farmaceutică.

Soluțiile de inspecție a produsului sunt special createastfel încât să se potrivească nevoilor fiecărui producător în parte și oferă o acuratețe mare în detectarea neregulilor cu produsele combinată cu un consum redus de energie, după cum declară firma.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...