Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ultrasource lansează o nouă linie de malaxoare de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 7 mai, 2014

Compania americană Ultrasource lansează o nouă linie de malaxare a cărnii. Extrem de versatile, masinile de malaxare AV 300, AV 600 si AV 900 pot fi utilizate atat pentru malaxarea carnii, cat si pentru productia de mixuri alimentare dintre cele mai variate, cum ar fi: vegetale, peste, panificatie, dulciuri, dressinguri, salate etc.

Construite integral din otel inoxidabil echipamentele din seria AV sunt concepute pentru a respecta cu strictete normele de sanitatie, curatarea lor fiind extrem de facila. Totodata, constructia robusta asigura o buna fiabilitate fiecarui echipament in parte.

Sistemele AV opereaza cu cate doua brate profilate in Z care se rotesc atat in sens primar, cat si revers. Cele doua brate cu profil Z asigura o excelenta malaxare a carnii, optimizand operatiunea la maximum, malaxarea producandu-se intr-un spatiu restrans si intr-un timp mult scurtat decat in cazul altor variante tehnologice.

Modelele incorporeaza facilitati de vacuumare, fapt care determina cresterea proprietatilor organoleptice ale produsului final, dar si conserva proprietatile de baza. Sistemele AV sunt construite in concordanta stricta cu normele si standardele privind siguranta alimentara prevazute de legislatia Uniunii Europene.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...