Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ultravac 3500, pentru procesatorii mici și medii

Autor: Meat MIlkvineri, 5 septembrie, 2014

Se știe că ambalarea prin vacuumare aduce numeroase beneficii, în special legate de mărirea termenului de garanție a produselor. Nu mai puțin importante sunt beneficiile legate de depozitare și transport dar și cele legate de expunerea produselor în rafturile prevăzute cu frig ale magazinelor.

Ultravac vine în întâmpinarea cererii, vizând de această dată procesatorii de mică și medie capacitate prin echipamentul de ambalare Ultravac 3500. Conceput special pentru a diminua la maxim spațiul de lucru, Ultravac 3500 dispune de sisteme automate de încărcare-descărcare cu conveior, pentru fiecare cameră de vacuumare-ambalare în parte.

Echipamentul este recomandat fluxurilor de producție de mare capacitate. Pachetele realizate sunt transportate automat spre ambalarea finală. Ultravac 3500 poate fi conectat unui sistem robotizat de paletizare.

Utilajul se livrează, opțional, cu motoare de 12 sau de 10 CP, prevăzute cu cutii de viteze, fapt care grăbește ciclul de producție, diminuând timpii de stagnare.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...