Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un nou magazin angst-carrefour

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, grupul Carrefour in Romania si Angst deschid, azi, cel de-al treilea magazin de proximitate sub siglele Carrefour Express si Angst, in Bd. Drumul Taberei, sectorul 6, Bucuresti.

Carrefour Express Angst Moghioros este cel de-al treilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, dupa primele doua deschise in Piata Domenii si la 13 Septembrie.
Magazinul este pozitionat chiar in piata Moghioros, are o suprafata de vanzare de circa 430 m.p. si o gama sortimentala ce include aproximativ 4.550 de produse, dintre care produse Carrefour, preparate Angst si alte marci nationale.

Este dotat cu vitrina asistata pentru mezeluri, carne si lactate, cu vitrina pentru congelate, cu frigidere pentru bauturi.

Programul de functionare este intre orele 8,00 – 22-00, de luni pana vineri, si intre 8,00 – 20,00, sambata si duminica. Grupul Angst Romania detine:

3 fabrici (in Buftea, Salsi Sinaia si Videle) si 24 magazine de tip supermarket Carrefour opereaza in prezent in Romania trei formate de magazine: 25 de hipermarketuri Carrefour; 42 de supermarketuri Carrefour Market; 3 magazine de proximitate, de tip franciza, Carrefour Express Angst.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...