Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un nou magazin angst-carrefour

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, grupul Carrefour in Romania si Angst deschid, azi, cel de-al treilea magazin de proximitate sub siglele Carrefour Express si Angst, in Bd. Drumul Taberei, sectorul 6, Bucuresti.

Carrefour Express Angst Moghioros este cel de-al treilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, dupa primele doua deschise in Piata Domenii si la 13 Septembrie.
Magazinul este pozitionat chiar in piata Moghioros, are o suprafata de vanzare de circa 430 m.p. si o gama sortimentala ce include aproximativ 4.550 de produse, dintre care produse Carrefour, preparate Angst si alte marci nationale.

Este dotat cu vitrina asistata pentru mezeluri, carne si lactate, cu vitrina pentru congelate, cu frigidere pentru bauturi.

Programul de functionare este intre orele 8,00 – 22-00, de luni pana vineri, si intre 8,00 – 20,00, sambata si duminica. Grupul Angst Romania detine:

3 fabrici (in Buftea, Salsi Sinaia si Videle) si 24 magazine de tip supermarket Carrefour opereaza in prezent in Romania trei formate de magazine: 25 de hipermarketuri Carrefour; 42 de supermarketuri Carrefour Market; 3 magazine de proximitate, de tip franciza, Carrefour Express Angst.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...