Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Un nou magazin angst-carrefour

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Modern Buyer, grupul Carrefour in Romania si Angst deschid, azi, cel de-al treilea magazin de proximitate sub siglele Carrefour Express si Angst, in Bd. Drumul Taberei, sectorul 6, Bucuresti.

Carrefour Express Angst Moghioros este cel de-al treilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, dupa primele doua deschise in Piata Domenii si la 13 Septembrie.
Magazinul este pozitionat chiar in piata Moghioros, are o suprafata de vanzare de circa 430 m.p. si o gama sortimentala ce include aproximativ 4.550 de produse, dintre care produse Carrefour, preparate Angst si alte marci nationale.

Este dotat cu vitrina asistata pentru mezeluri, carne si lactate, cu vitrina pentru congelate, cu frigidere pentru bauturi.

Programul de functionare este intre orele 8,00 – 22-00, de luni pana vineri, si intre 8,00 – 20,00, sambata si duminica. Grupul Angst Romania detine:

3 fabrici (in Buftea, Salsi Sinaia si Videle) si 24 magazine de tip supermarket Carrefour opereaza in prezent in Romania trei formate de magazine: 25 de hipermarketuri Carrefour; 42 de supermarketuri Carrefour Market; 3 magazine de proximitate, de tip franciza, Carrefour Express Angst.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...