Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Un nou proiect pentru o noua statie de biogaz la satu mare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania germana Biogas Nord va construi, pentru un grup de investitori, o centrala pe biogaz cu o putere de 3 MW in judetul Satu Mare, valoarea contractului fiind de 6,6 milioane de euro. Potrivit Mediafax, centrala urmeaza sa fie data in folosinta la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului urmator, informeaza Recolta.eu.

Compania germana a decis sa investeasca in proiect si va primi o participatie de 30% in vehiculul special infiintat pentru dezvoltarea proiectului. „Suntem incantati sa incepem constructia acestui proiect de 3 MW, una dintre cele mai mari centrale (pe biogaz, n.r.) din Romania. Intentionam sa ne extindem activitatile de marketing si vanzari in Romania pe termen mediu si lung”, a declarat Razvan Serachitopol, country manager pentru Romania al Biogas Nord.

Compania germana este specializata in centrale pe biogaz predate la cheie. Infiintata in 2000, Biogas a construit pana in prezent peste 350 de astfel de unitati in tari precum Germania, Belgia, Cehia, Olanda, Romania, SUA, Italia, Cuba sau Letonia.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...