Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un parteneriat de succes: Supremia Grup Romania – Scanflavour Danemarca

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Incepand cu luna octombrie a acestui an, compania SUPREMIA GRUP, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata ingredientelor alimentare din Romania, a devenit distribuitor exclusiv pentru Romania al produselor SCANFLAVOUR.

Producatorul de origine daneza SCANFLAVOUR si-a inceput activitatea in anul 1981 devenind intr-o perioada relativ scurta de timp unul dintre cei mai mari producatori de proteina functionala de porc si unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata internationala de prelucrare a carnii.

Abordarea companiei SCANFLAVOUR vis-á-vis de dezvoltarea de produse inovative, combinata cu nivelul de dezvoltare al facilitatilor de productie, asigura un nivel inalt de calitate al produselor cu proprietati unice si uniforme.

Politica companiei se bazeaza pe patru principii fundamentale: produse cu proprietati functionale de inalta calitate, preturi competitive, livrare prompta, suport tehnic.
Portofoliul de produse contine trei categorii de produse cu un continut de proteina de minimum 90%: ScanPork, ScanGel, ScanCure.

Cu o activitate de peste 10 ani in domeniul ingredientelor alimentare compania Supremia Grup are in prezent un portofoliu de peste 1200 de clienti din industria carnii, industria laptelui, industria panificatiei.

La finalul acestui an, sediul central al companiei Supremia Grup va fi relocat intr-o cladire noua de aproximativ 15.000 mp situata pe soseaua de centura a Municipiului Alba Iulia.
Parteneriatul incheiat intre cele doua companii, vine in intampinarea nevoilor tuturor clientilor companiei Supremia Grup oferind pe langa pachetul de produse, consultanta de specialitate si servicii de inalt profesionalism.

Acest parteneriat va aduce un plus ambelor companii si, implicit, tuturor partenerilor Supremia Grup: reprezinta garantia certitudinii ca fiecare client Supremia Grup va avea la dispozitie solutii complete pentru eficientizarea si dezvoltarea de produse de cea mai buna calitate!

Pentru informatii referitoare la produsele companiei Scanflavour, precum si pentru oferta de produse „Supremia”, nu ezitati sa contactati personalul specializat al Supremia Grup!

www.supremia.ro
SUPREMIA GRUP
Str. Blajului 244C, 517675
Santimbru-Alba, Romania
tel: +40 (0)258-842.299, +40 (0)258-814.576
fax: +40 (0)258-842.125, +40 (0)258-814.576
e-mail: office@supremia.ro

Noutati ”Supremia”!

SUPREMSTERIL® – produse termosterilizate
Incepand cu luna decembrie a acestui an, odata cu inaugurarea noii locatii din Alba Iulia, Supremia Grup pune in functiune un sistem continuu de termosterilizare a condimentelor si ingredientelor alimentare.

SUPREM SPICE® – condimente macinate in cea mai moderna moara criogenica din Sud-Estul Europei. Astfel, condimentele isi pastreaza calitatile senzoriale oferind produse din carne de cea mai inalta calitate.

SUPRAROM® – arome naturale capsulate obtinute pe utilaje de ultima generatie pentru a pastra savoarea produselor din carne timp indelungat.

Rolul mineralelor în produsele funcționale din carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 20 iunie 2018

Carnea și produsele din carne reprezintă o bună sursă de compuși bioactivi cu efect pozitiv asupra sănătății umane, iar competiția intensificată a producătorilor de carne pune presiune asupra creării unei noi produse sănătoase. Pentru a răspunde acestor așteptări, producătorii folosesc suplimente cu proprietăți funcționale...

DuPont a lansat două noi culturi pentru brânzeturi
Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 aprilie 2018

DuPont Nutrition & Health Introduce culturile de brânzeturi CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX   (Comunicat) DuPont Nutrition & Health a lansat cele mai noi inovații din gama de ingrediente DuPont ™ Danisco®: CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX. Dezvoltate pentru a rezolva problemele legate de...