Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un procesator rus va investi 100 de milioane de dolari in industria carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cherkizovo Group, unul dintre primii jucatori din industria rusa a carnii a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze 2 unitati moderne de crestere a porcilor localizate in Rusia Centrala, ceea ce va spori cu 30% productia de carne de porc a companiei.

Afacerea va fi finalizata in a doua jumatate a lui 2010. Suma totala ar putea depasi 100 de milioane de dolari dintre care 20 de milioane vor fi platiti cash iar restul sumei va anula datoriile respectivelor ferme.

Fermele de porci din Penza si Lipetsk au o capacitate de 4800 de porci fiecare si sunt dotate cu zone separate de crestere, ingrasare si reproductie avand o tehnologie furnizata in totalitate de firma daneza DanBreed.

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...

Un procesator rus va investi 100 de milioane de dolari in industria carnii

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Cherkizovo Group, unul dintre primii jucatori din industria rusa a carnii a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze 2 unitati moderne de crestere a porcilor localizate in Rusia Centrala, ceea ce va spori cu 30% productia de carne de porc a companiei. Afacerea va fi finalizata in a doua jumatate a lui 2010. Suma totala ar putea chiar depasi 100 de milioane de dolari, dintre care 20 de milioane vor fi platite cash, iar restul sumei va anula datoriile respectivelor ferme.

Fermele de porci din Penza si Lipetsk au o capacitate de 4.800 de porci fiecare si sunt dotate cu zone separate de crestere, ingrasare si reproductie, avand o tehnologie furnizata in totalitate de firma daneza DanBreed.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...