Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Un restaurant din Helsinki a vândut burgeri cu gust de carne umană

Autor: Mircea Demeterjoi, 11 octombrie, 2018

Global Meat News informează că, timp de câteva ore, pe 4 octombrie, un restaurant din Narinkkatori Square, din centrul orașului Helsinki, a oferit gratuit tuturor celor interesați, burgeri cu gust de carne umană, cu precizarea prealabilă a „gustului special”.

 

Distribuirea acestor burgeri a fost un spectacol organizat de bucătarul-șef de la Londra, Tom Wolfe, ca acțiune publicitară a noului sezon al serialului The Walking Dead TV.

 

Pentru a face ca burgerii să aibă gust de carne umană, Wolfe a studiat descrierile lăsate de oamenii care au mâncat oamenii. În special, a citit notele lui William Seabrook, un explorator și jurnalist american, care a admis că a mâncat carne umană în timpul călătoriei sale spre Africa de Vest, unde a petrecut ceva timp cu un trib canibal.

 

În cărțile sale, Seabrook a comparat gustul cărnii umane cu gustul de carne de vită. Alți canibali, însă, au susținut că au mai mult gust de pui sau ton.

 

Wolfe a refuzat să comenteze ce carne a folosit pentru a obține aroma specială a burgherilor. În acest caz, totuși, restaurantul a postat în avans pe pagina sa de Facebook o rețetă exactă de burger, care pretindea că are gustul cărnii umane: 40% carne de porc, 40% din carne de vițel și 20% de măduva osoasă măcinată, sugerând să se gătească în cuptor timp de 6 minute sau mai mult, pentru cei „cărora le place carnea umană bine făcută”.

 

În colaborare cu Microsoft, Tetra Pak a conceput fabrica viitorului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 4 aprilie 2019

Tetra Pak a colaborat cu Microsoft, ABB, SAP și Elettric80 pentru a digitiza producția de lactate, aceasta urmând a fi dezvăluită la evenimentul "Factory of the Future", de la Hannover Messe 2019.   Compania declară că dorește să ofere un sprijin mai mare clienților săi în era digitală, unde tehnologia digitală...

C.E., dispusă să tripleaze contingentul Tax Free al Ucrainei, la carnea de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 aprilie 2019

Comisia Europeană poate să tripleze cota de export fără taxe vamale pentru pieptul de pui dezosat pentru companiile de păsări din Ucraina, aducând-o la 70.000 de tone pe an, dacă Ucraina este de acord cu anumite taxe de import pe piept de pui din oase.   În 2018, Ucraina a devenit al treilea exportator de păsări de curte în...