Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un restaurant din Helsinki a vândut burgeri cu gust de carne umană

Autor: Mircea Demeterjoi, 11 octombrie, 2018

Global Meat News informează că, timp de câteva ore, pe 4 octombrie, un restaurant din Narinkkatori Square, din centrul orașului Helsinki, a oferit gratuit tuturor celor interesați, burgeri cu gust de carne umană, cu precizarea prealabilă a „gustului special”.

 

Distribuirea acestor burgeri a fost un spectacol organizat de bucătarul-șef de la Londra, Tom Wolfe, ca acțiune publicitară a noului sezon al serialului The Walking Dead TV.

 

Pentru a face ca burgerii să aibă gust de carne umană, Wolfe a studiat descrierile lăsate de oamenii care au mâncat oamenii. În special, a citit notele lui William Seabrook, un explorator și jurnalist american, care a admis că a mâncat carne umană în timpul călătoriei sale spre Africa de Vest, unde a petrecut ceva timp cu un trib canibal.

 

În cărțile sale, Seabrook a comparat gustul cărnii umane cu gustul de carne de vită. Alți canibali, însă, au susținut că au mai mult gust de pui sau ton.

 

Wolfe a refuzat să comenteze ce carne a folosit pentru a obține aroma specială a burgherilor. În acest caz, totuși, restaurantul a postat în avans pe pagina sa de Facebook o rețetă exactă de burger, care pretindea că are gustul cărnii umane: 40% carne de porc, 40% din carne de vițel și 20% de măduva osoasă măcinată, sugerând să se gătească în cuptor timp de 6 minute sau mai mult, pentru cei „cărora le place carnea umană bine făcută”.

 

Tendințe la IFFA 2019: „Dacă nu te miști, vremurile trec peste tine”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

(Comunicat) Comerțul măcelarului, dacă este de succes, trebuie să reprezinte, atât tradiția, cât și evoluțiile contemporane. Cea mai bună rețetă este un amestec de experiență clară, în produsele din carne și mezeluri, fundal tehnologic și idei noi, avândo viziune pentru viitor și optimizând ceea ce există deja; aceasta este...

Planurile de expansiune ale producției de porci ale rușilor de la Miratorg
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Potrivit PigProgress, compania rusă Miratorg a lansat un proiect ambițios de construire de noi ferme de porci, o uriașă fabrică de furaje, precum și un abator modern. Toate au fost concepute pentru a extinde capacitățile de producție în Diviziunea de carne de porc, la 1 milion de tone pe an, până în 2023.   Lucrările de...