Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un roman, importator de carne made in romania, a fost desemnat cel mai bun afacerist strain din italia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Castigatorul din 2012 al premiului cel mare al competitiei Money Gram Award, care premiaza cei mai buni afaceristi mari, mici si mijlocii din strainatate, din Italia, este roman.

Potrivit studioconsulenzaromano.net, numele romanului este Florin Simion si este proprietarul unei afaceri de distributie de produse specifice romanesti, in Peninsula.

Firma sa se numeste Romania SRL, are 34 de angajati si anul acesta va inregistra vanzari in crestere cu 34%, potrivit sursei citate, cu un flux de bani de 19 milioane de euro.

„Este vorba despre o realitate consolidata. Acesta nu este un caz special. Imigrantii reusesc din ce in ce mai mult sa-si impuna afacerile pe piata din Italia” a declarat, potrivit sursei citate, vicepresedintele Money Gram.

Intre 2008 si 2018, numarul afaceristilor italieni a scazut cu 8% iar cel al imigrantilor a crescut cu 40%.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...