Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un roman, importator de carne made in romania, a fost desemnat cel mai bun afacerist strain din italia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Castigatorul din 2012 al premiului cel mare al competitiei Money Gram Award, care premiaza cei mai buni afaceristi mari, mici si mijlocii din strainatate, din Italia, este roman.

Potrivit studioconsulenzaromano.net, numele romanului este Florin Simion si este proprietarul unei afaceri de distributie de produse specifice romanesti, in Peninsula.

Firma sa se numeste Romania SRL, are 34 de angajati si anul acesta va inregistra vanzari in crestere cu 34%, potrivit sursei citate, cu un flux de bani de 19 milioane de euro.

„Este vorba despre o realitate consolidata. Acesta nu este un caz special. Imigrantii reusesc din ce in ce mai mult sa-si impuna afacerile pe piata din Italia” a declarat, potrivit sursei citate, vicepresedintele Money Gram.

Intre 2008 si 2018, numarul afaceristilor italieni a scazut cu 8% iar cel al imigrantilor a crescut cu 40%.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...