Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un roman, importator de carne made in romania, a fost desemnat cel mai bun afacerist strain din italia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Castigatorul din 2012 al premiului cel mare al competitiei Money Gram Award, care premiaza cei mai buni afaceristi mari, mici si mijlocii din strainatate, din Italia, este roman.

Potrivit studioconsulenzaromano.net, numele romanului este Florin Simion si este proprietarul unei afaceri de distributie de produse specifice romanesti, in Peninsula.

Firma sa se numeste Romania SRL, are 34 de angajati si anul acesta va inregistra vanzari in crestere cu 34%, potrivit sursei citate, cu un flux de bani de 19 milioane de euro.

„Este vorba despre o realitate consolidata. Acesta nu este un caz special. Imigrantii reusesc din ce in ce mai mult sa-si impuna afacerile pe piata din Italia” a declarat, potrivit sursei citate, vicepresedintele Money Gram.

Intre 2008 si 2018, numarul afaceristilor italieni a scazut cu 8% iar cel al imigrantilor a crescut cu 40%.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....