Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Un roman, importator de carne made in romania, a fost desemnat cel mai bun afacerist strain din italia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Castigatorul din 2012 al premiului cel mare al competitiei Money Gram Award, care premiaza cei mai buni afaceristi mari, mici si mijlocii din strainatate, din Italia, este roman.

Potrivit studioconsulenzaromano.net, numele romanului este Florin Simion si este proprietarul unei afaceri de distributie de produse specifice romanesti, in Peninsula.

Firma sa se numeste Romania SRL, are 34 de angajati si anul acesta va inregistra vanzari in crestere cu 34%, potrivit sursei citate, cu un flux de bani de 19 milioane de euro.

„Este vorba despre o realitate consolidata. Acesta nu este un caz special. Imigrantii reusesc din ce in ce mai mult sa-si impuna afacerile pe piata din Italia” a declarat, potrivit sursei citate, vicepresedintele Money Gram.

Intre 2008 si 2018, numarul afaceristilor italieni a scazut cu 8% iar cel al imigrantilor a crescut cu 40%.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...