Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Atria folosește un sistem nou de tăiere a cărnii de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 24 iunie, 2015

Producătorul de sisteme automatizate din Danemarca, Frontmatec, va furniza un sistem automat pentru taiere si dezosare la fabrica de procesat porcine din Finlanda. Frontmatec a declarat că va instala un sistem de fabricație (MES) la fabrica Nurmo, Finlanda, detinuta de Atria Plc. Grupul Atria are fabrici în Finlanda, Suedia, Rusia, Danemarca, si Tarile Baltice, dar fabrica Nurmo are cel mai mare abator de porcine din cadrul companiei.

 

Potrivit declaratiilor lui Tapani Potka, senior vice-presedinte al managementului pentru canalele de livrare din cadrul Atria Finlanda, conținutul definit al sistemului MES va asigura creșterea tranzitată, mai puțina munca manuală și asigurarea unui flux optim și, de asemenea, fiabilitatea ridicata a livrărilor interne și la clientii externi.

 

Soluția MES pe care Frontmatec o va livra este bazata pe platforma GOSystems, care este folosit în industria carnii daneză și norvegiană fiind preferata de catre Danish Crown si Tican.

„Suntem convinși că capacitatea tehnică a GOSystems, combinate cu experiența vastă a Frontmatec, ne va oferi o solutie MES care se va ridica la standardele noastre de a avea una dintre facilitatile cele mai eficiente și fiabile si de taiat si dezosare din Europa, „, a declarat Jukka Mäntykivi, CEO al Atria.

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...