Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ungurii investesc în producția de lapte din Kazahstan

Autor: Mircea Demeterluni, 8 ianuarie, 2018

Fondul de capital privat din Kazahstan-Ungaria (CCL Kazakhstan ”Silk Road”) a anunțat finanțarea unei ferme de lapte din regiunea Akmola din Kazahstan (ferma de lapte Aina LLP), pentru suma de 10,4 milioane de dolari, prin achiziționarea pachetului majoritar.

 

Fondul a fost înființat de către KazAgro Holding National Holding SA (KazAgro Holding) împreună cu Banca de export-import maghiară (EximBank of Hungary). Potrivit Dairy Reporter, scopul Fondului este finanțarea proiectelor agricole pe scară largă, în Kazahstan. Fondul este administrat de compania CCL Capital, care este o subdiviziune a ADM Capital.

 

Suma de 10,4 milioane de dolari va permite fermei să crească numărul de vaci până la capacitatea de 1.500 de exemplare și să construiască o nouă unitate, pentru alte 1.500 de vaci de lapte.

 

EximBank și KazAgro Holding au contribuit fiecare câte 4,7 milioane de dolari la acest proiect. Restul de un milion de dolari reprezintă o contribuție în natură a furajelor provenite de la compania din Kazahstan.

Dialog între ANSVSA și oameni de afaceri din Regatul Arabiei Saudite
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, s-a întâlnit cu o delegație de oameni de afaceri din Regatul Arabiei Saudite interesați de domeniul agroalimentar.   Această întâlnire are loc la finalul vizitei efectuate de oamenii de afaceri saudiți în țara noastră, cu scopul de a stabili relații comerciale cu...

McDonald’s a încheiat un parteneriat cu DMI pentru creșterea vânzărilor de lactate
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 28 martie 2018

Oamenii de știință care lucrează pentru DMI și care administrează controlul național al produselor lactate, au colaborat cu membrii echipei culinare McDonald's pentru a introduce noi produse lactate. Astfel, în colaborare cu DMI, McDonald's a lansat trei produse lactate, ca parte a unui program național care vizează creșterea...