Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ungurii investesc în producția de lapte din Kazahstan

Autor: Mircea Demeterluni, 8 ianuarie, 2018

Fondul de capital privat din Kazahstan-Ungaria (CCL Kazakhstan ”Silk Road”) a anunțat finanțarea unei ferme de lapte din regiunea Akmola din Kazahstan (ferma de lapte Aina LLP), pentru suma de 10,4 milioane de dolari, prin achiziționarea pachetului majoritar.

 

Fondul a fost înființat de către KazAgro Holding National Holding SA (KazAgro Holding) împreună cu Banca de export-import maghiară (EximBank of Hungary). Potrivit Dairy Reporter, scopul Fondului este finanțarea proiectelor agricole pe scară largă, în Kazahstan. Fondul este administrat de compania CCL Capital, care este o subdiviziune a ADM Capital.

 

Suma de 10,4 milioane de dolari va permite fermei să crească numărul de vaci până la capacitatea de 1.500 de exemplare și să construiască o nouă unitate, pentru alte 1.500 de vaci de lapte.

 

EximBank și KazAgro Holding au contribuit fiecare câte 4,7 milioane de dolari la acest proiect. Restul de un milion de dolari reprezintă o contribuție în natură a furajelor provenite de la compania din Kazahstan.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

PPA a ajuns în Japonia!
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 1 noiembrie 2018

Autoritățile japoneze au identificat prezența virusului pestei porcine africane într-un transport de cârnați introduși în țară de o persoană particulară venită din China, situația fiind confirmată de ministerul nipon al Agriculturii.   Citând surse oficiale, cotidianul japonez de circulație națională, Mainichi, a...