Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ungurii investesc în producția de lapte din Kazahstan

Autor: Mircea Demeterluni, 8 ianuarie, 2018

Fondul de capital privat din Kazahstan-Ungaria (CCL Kazakhstan ”Silk Road”) a anunțat finanțarea unei ferme de lapte din regiunea Akmola din Kazahstan (ferma de lapte Aina LLP), pentru suma de 10,4 milioane de dolari, prin achiziționarea pachetului majoritar.

 

Fondul a fost înființat de către KazAgro Holding National Holding SA (KazAgro Holding) împreună cu Banca de export-import maghiară (EximBank of Hungary). Potrivit Dairy Reporter, scopul Fondului este finanțarea proiectelor agricole pe scară largă, în Kazahstan. Fondul este administrat de compania CCL Capital, care este o subdiviziune a ADM Capital.

 

Suma de 10,4 milioane de dolari va permite fermei să crească numărul de vaci până la capacitatea de 1.500 de exemplare și să construiască o nouă unitate, pentru alte 1.500 de vaci de lapte.

 

EximBank și KazAgro Holding au contribuit fiecare câte 4,7 milioane de dolari la acest proiect. Restul de un milion de dolari reprezintă o contribuție în natură a furajelor provenite de la compania din Kazahstan.

Smithfield a încheiat un acord de comercializare on-line pe piața Chinei
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 1 noiembrie 2017

Procesorul american de porc Smithfield Foods a încheiat un acord exclusiv de a vinde carne pe site-ul chinez JD.com, extinzându-și prezența pe cea mai mare piață de consum din lume. Potrivit acordului, Smithfield Foods, o filială a grupului WH din Hong Kong va vinde o gamă largă de carne de porc, după cum informează Global Meat...

Mengniu va colabora cu Alibaba pentru comercializarea lactatelor
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 18 octombrie 2017

Chinezii de la Mengniu fructifică la maxim comerțul electronic care este acum punctul principal de intrare pentru importurile de produse lactate în China, obținând o cotă de două treimi din întreaga piață de consum pentru importurile de produse lactate.   Popularitatea canalului a fost stimulată de prețul relativ scăzut al...