Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Unicarm anunță peste 100 de magazine și prezența la Meat & Milk 2014

Autor: Meat MIlkvineri, 6 iunie, 2014

Unicarm, cu afaceri de 166 mil. euro în 2013 şi peste 2.800 de angajaţi, este cea mai mare companie din Satu Mare şi cel mai mare producător cu capital românesc din industria alimentară.

Unicarm, compania deţinută de omul de afaceri român Vasile Lucuţ, va deschide în acest an între 10 şi 15 maga­zi­ne de proximitate şi super­mar­ke­turi şi va depăşi pragul de 100 de uni­tăţi de retail la aproa­pe zece ani de la inau­gurarea primului magazin.

Reţeaua de ma­ga­zi­ne Unicarm se nu­mă­ră printre cele mai extinse din retailul local şi reprezintă o adevărată coloană ver­te­brală a afacerilor de 166 milioane de euro gene­rate de fabricile de mezeluri, lapte şi pâine deţinute de Lucuţ.

„Îmi place să investesc, să joc şi să fie competiţie în piaţă. Pe mine competiţia m-a întărit, m-a făcut să gândesc, să fiu mai bun şi să muncesc. Este important însă ca această competiţie să fie reală şi fiecare să joace de pe picior de egalitate“, spune Vasile Lucuţ, acela care va reprezenta compania la cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Meat & Milk 2014 care se va desfășura în zilele de 11 și 12 iunie la Sibiu, sub titlul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o economie globalizată”.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...