Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Unicarm, liderul retailului independent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 23 iulie, 2014

Cele mai importante companii romanesti care detin activitati in comert au obtinut rezultate mai bune in 2013 decat in anul precedent. Astfel, 15 din primele 25 de companii cu afaceri in retail au consemnat o crestere a afacerilor si tot atatea au obtinut un avans al profitului sau au trecut pe profit. Alte doua companii – AngstRo si Oncos – au reusit sa isi reduca semnificativ pierderile, ultima dintre acestea, aflata in insolventa, fiind in proces de reorganizare, noteaza Magazinul Progresiv.

Cu o cifra de afaceri de peste 730 milioane de lei, cea mai mare companie autohtona activa in mod direct in comert ramane Unicarm din Satu Mare. Aceasta detine o retea de 92 de unitati comerciale, majoritatea in nord-vestul tarii, o mare parte din sortimentatia magazinelor fiind acoperita din productia proprie (carne, mezeluri, lactate, produse de panificatie, conserve, inghetata).

Unicarm are insa de doua ori mai putine magazine proprii decat Succes Nic Com din Targu Jiu, care continua sa fie retailerul cu cea mai extinsa prezenta in teritoriu. Compania detine aproximativ 180 de unitati comerciale in judetele Gorj, Dolj, Olt, Arges, Hunedoara, Cluj, Constanta si in Bucuresti. Peste 100 dintre acestea sunt situate in Targu Jiu si in alte localitati din judetul Gorj. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...