Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Unicarm și-a consolidat afacerea la cca 660 de milioane de lei

Autor: Maria Demetriadluni, 8 februarie, 2016

Vasile Lucuţ, antrepre­no­rul român care a pus bazele produ­cătorului de carne şi lactate Unicarm în urmă cu mai bine de 20 de ani, spune că observă încă un apetit scăzut al ro­mânilor pentru cum­pă­rături, astfel că redu­cerea TVA la alimente de la 24% la 9% a fost măsura ca­re a ajutat busines­sul pe care îl conduce să se men­ţină constant.

 

„Anul trecut nu a fost nici bun, nici rău. Reducerea TVA ne-a ajutat să ne men­ţinem la acelaşi nivel cu anul anterior. Anul acesta cred că o să fie mai slab decât 2015. Eu nu văd o relansare a consumului, cred că oamenii nu au aşa mulţi bani pentru a cumpăra“, a spus an­treprenorul. Astfel, businessul Unicarm se conso­lidează la circa 660 mil. lei după o scădere de aproape 10% în 2014 comparativ cu anul an­terior, conform cal­cu­lelor ZF pe baza da­telor de pe mfinante.ro.

 

Vârful vân­zărilor companiei a fost anul 2013, atunci când a ra­portat un rulaj de 734 mil. lei. Cea mai mare pon­dere, de 60%, în busi­nessul companiei din Satu-Mare o are carnea, restul busines­sului fiind format din pâine, lactate şi îngheţată. De ase­menea, Unicarm deţine şi o reţea de circa 100 de magazine amplasate în special în nordul ţării.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...