Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Unicarm va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 29 februarie, 2016

Compania Unicarm va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Unicarm, cu afaceri de aproape 200 de milioane de lei şi peste 2.800 de angajaţi, este cea mai mare companie din Satu Mare şi cel mai mare producător cu capital românesc din industria alimentară.

Compania, deţinută de omul de afaceri român Vasile Lucuţ, și-a extins lanțul de maga­zi­ne de proximitate şi super­mar­ke­turi, depăşind pragul de 100 de uni­tăţi de retail și devenind principalul retailist independent din România, la aproa­pe zece ani de la inau­gurarea primului magazin.

 

Reţeaua de ma­ga­zi­ne Unicarm se nu­mă­ră printre cele mai extinse din retailul local şi reprezintă o adevărată coloană ver­te­brală a afacerilor de 166 milioane de euro gene­rate de fabricile de mezeluri, lapte şi pâine deţinute de Lucuţ.

„Îmi place să investesc, să joc şi să fie competiţie în piaţă. Pe mine competiţia m-a întărit, m-a făcut să gândesc, să fiu mai bun şi să muncesc. Este important însă ca această competiţie să fie reală şi fiecare să joace de pe picior de egalitate“, a declarat domnul Vasile Lucuţ, pentru revista Fabrica de Carne.

 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți legate de organizarea EXPO-Conferinței Meat & Milk 2016, vă invităm să accesați constant site-ul www.meat-milk.ro.

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...