Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Unicarm va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 29 februarie, 2016

Compania Unicarm va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Unicarm, cu afaceri de aproape 200 de milioane de lei şi peste 2.800 de angajaţi, este cea mai mare companie din Satu Mare şi cel mai mare producător cu capital românesc din industria alimentară.

Compania, deţinută de omul de afaceri român Vasile Lucuţ, și-a extins lanțul de maga­zi­ne de proximitate şi super­mar­ke­turi, depăşind pragul de 100 de uni­tăţi de retail și devenind principalul retailist independent din România, la aproa­pe zece ani de la inau­gurarea primului magazin.

 

Reţeaua de ma­ga­zi­ne Unicarm se nu­mă­ră printre cele mai extinse din retailul local şi reprezintă o adevărată coloană ver­te­brală a afacerilor de 166 milioane de euro gene­rate de fabricile de mezeluri, lapte şi pâine deţinute de Lucuţ.

„Îmi place să investesc, să joc şi să fie competiţie în piaţă. Pe mine competiţia m-a întărit, m-a făcut să gândesc, să fiu mai bun şi să muncesc. Este important însă ca această competiţie să fie reală şi fiecare să joace de pe picior de egalitate“, a declarat domnul Vasile Lucuţ, pentru revista Fabrica de Carne.

 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți legate de organizarea EXPO-Conferinței Meat & Milk 2016, vă invităm să accesați constant site-ul www.meat-milk.ro.

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...