Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Unicarm va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 29 februarie, 2016

Compania Unicarm va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, manifestare care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Unicarm, cu afaceri de aproape 200 de milioane de lei şi peste 2.800 de angajaţi, este cea mai mare companie din Satu Mare şi cel mai mare producător cu capital românesc din industria alimentară.

Compania, deţinută de omul de afaceri român Vasile Lucuţ, și-a extins lanțul de maga­zi­ne de proximitate şi super­mar­ke­turi, depăşind pragul de 100 de uni­tăţi de retail și devenind principalul retailist independent din România, la aproa­pe zece ani de la inau­gurarea primului magazin.

 

Reţeaua de ma­ga­zi­ne Unicarm se nu­mă­ră printre cele mai extinse din retailul local şi reprezintă o adevărată coloană ver­te­brală a afacerilor de 166 milioane de euro gene­rate de fabricile de mezeluri, lapte şi pâine deţinute de Lucuţ.

„Îmi place să investesc, să joc şi să fie competiţie în piaţă. Pe mine competiţia m-a întărit, m-a făcut să gândesc, să fiu mai bun şi să muncesc. Este important însă ca această competiţie să fie reală şi fiecare să joace de pe picior de egalitate“, a declarat domnul Vasile Lucuţ, pentru revista Fabrica de Carne.

 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți legate de organizarea EXPO-Conferinței Meat & Milk 2016, vă invităm să accesați constant site-ul www.meat-milk.ro.

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...